Hajasz pisze: ↑7 lat temu @Up na discogs zawsze się targuj, nie przyjmuj pierwszej ceny no chyba, że Ci pasuje. Jak gościowi zależy to zawsze te 20-40% da się urwać.
Pytaj o koszty wysyłki bo niektórzy mają je z kosmosu i tak np. możesz z Anglii mieć wysyłkę za 1,5 funta albo za 8 funtów. Podobnie jest z innymi krajami.
Wystrzegaj się wszelkich ukraińców, ruskich, węgrów, bułgarów i rumunów.
A powiedz mi mój drogi ile trwała realizacja Twoich zamówień? Może panikuję?DiabelskiDom pisze: ↑6 lat temu Ja kilka razy zamawiałem i zawsze było na piątkę z plusem. Napisz do niego na FB to się pewnie wyjaśni.
A nazywa się chyba Luca-Matei Trentea czy jakoś tak.Previously known as Death to Mankind and later as Die Todesrune Records.
The owner moved from Spain (where he had formed the label) to England and then to Germany briefly co-operating with Obscure Abhorrence Productions. Later back in Spain. Recently relocated to Poland.
No jednak nic z tego, bo Fallen Temple zamyka podwoje...
A że na całym świecie widzę tylko jedno miejsce, gdzie to Peste Noire jest - w sztukach całych 9, to chyba jestem zmuszony przepłacić, nim będzie trzeba przepłacić 3 razy więcej.Fallen Temple pisze:NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!! przyszła długo oczekiwana pora na rozpoczęcie prac nad ruszeniem sklepu w związku z czym skupiamy sie całkowicie nad tym zawieszając na ten czas realizacje nowych zamówień
Zamówienia które zdążyły wpłynąć oczywiście pójdą na początku tygodnia
Prosimy o troche cierpliwości bo napewno potrzebujemy na to sporo czasu a jak będziemy gotowi to od razu obwieścimy to w różnych miejscach (...)
Kurdę, a miałem od nich brać kilka rzeczy :/ plus jest taki, że hajs zostanie :/ taki słodko-kwaśny plus :/yog pisze: ↑5 lat temuNo jednak nic z tego, bo Fallen Temple zamyka podwoje...
...na czas nieokreślony, by powrócić ze sklepem.
A że na całym świecie widzę tylko jedno miejsce, gdzie to Peste Noire jest - w sztukach całych 9, to chyba jestem zmuszony przepłacić, nim będzie trzeba przepłacić 3 razy więcej.Fallen Temple pisze:NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!! przyszła długo oczekiwana pora na rozpoczęcie prac nad ruszeniem sklepu w związku z czym skupiamy sie całkowicie nad tym zawieszając na ten czas realizacje nowych zamówień
Zamówienia które zdążyły wpłynąć oczywiście pójdą na początku tygodnia
Prosimy o troche cierpliwości bo napewno potrzebujemy na to sporo czasu a jak będziemy gotowi to od razu obwieścimy to w różnych miejscach (...)
A do 16 marca sporo produktów o 20-30% taniej (piszą wręcz, że most items).Dark Descent pisze:DHL sent us our 2019 rates earlier this year. They were drastically reduced over last year's already lower- than-USPS rates. Unfortunately, we received an email last week which stated that this was a glitch in their program and that our rates will revert back to the 2018 rates on March 31st.
What this means is we are free to abuse their error until then. Because of this, we have started a sale through this Friday. We'll get your orders out under the extremely low rate while we can. For example, we can ship a 4 lb box to Europe for around $10.
Again, please check out using the USPS rates and the shipping difference will be refunded to you upon shipment of your order. Any questions, please email darkdescentrecords@gmail.com