Jest parę ciekawych slamów:
Mnie tam ni ziębią i ni grzeją, i tak nie idzie zrozumieć o czym drą ryja. Skoroś taki delikatny to sprawdź to:
Pioniere pisze: ↑7 lat temu Ruchu już raz była między nami dyskusja na ten temat i sam mi te przedwiecznie terminologie i określenia wytykałeś, a teraz co zmieniłeś zdanie i dawne pomówienia i określenia próbujesz stosować do muzy, która de facto z powyższym stylem ma niewiele wspólnego. O Morbid Angel też pisano, że to brutal DM, a to oczywiste, że nim nie jest.
Szybko odpowiem rasistom.yog pisze: Się pewnie Rysio naczytał, naoglądał wywiadów i zmienił śpiewkę, bo to taki teolog
Bym się nie przypierdalał w innym wypadku
Akurat w tej materii jest o wiele prostsze wyjście niż poszukiwania przecenionego przez brak reedycji debiutu. Maltańczycy mają bardzo wyrównaną, utrzymaną praktycznie na tym samym poziomie dyskografię i zamiast szukać debiutu, równie dobrze możemy zadowolić się ich kolejnymi płytami w tym tegorocznym albumem Beast Incarnate, dostępnym bez problemów w większości metalowych dystrybucji.
Stwierdzam tylko, że debiut jest moim zdaniem fajniejszy niż dwójka. Ma też lepsze bentonowskie wokale. Przy okazji poleciłem kapelę, także dyskredytacja po całości miała miejsce normalnie xDPioniere pisze: ↑7 lat temu Nie uogólniaj pod swój gust i nie dyskredytuj zajebistej muzy. Daj innym szansę by sięgnęli po coś równie dobrego i dostępnego, a nie coś, na co ich nie stać i pozostanie im tylko YT. To temat dla fanów Brutalnego DM-u, a nie melodyjnych przygrywek, które sobie upodobałeś, dyskredytując większość, praktycznie całość, brutalnej muzy.
Po przesłuchaniu tego to bardziej z kraju gnijącej wiśni.
Nooo bardzo w moje gusta. Pełną płytkę trza obadać.Pioniere pisze: ↑3 lata temu
@Czit obadaj
W ubiegłym roku za sprawą Deathpressive Rrecords miała miejsce premiera Violence In The Slaughter Slamming Brutal Death Metal-owego Pamatih z Indonezji. Niestety brak BC, jak też na yt tylko jeden utwór, a CD dostępny przez Bigcartel w wersji slipcase ostro limitowany (100 szt.), do tego kilkumiesięczne restrykcje covid-owe.
Inaczej, po co zamieszczałbym w wątku? Nieco taki w starszym stylu klimat budują, miksując gutturiale i ciężkie brutalne walce, przetykane szybkimi nawałnicami, rytmicznymi średniotempowymi kanonadami i pochodami, jak też i "wprowadzającym nieco powietrza" i melodii old schoolem.Czit pisze: Dobre to?