No to muzycznie na wysokim poziomie przeciętny występ musiał być ;DDiabelskiDom pisze: 7 lat temu Bardzo dobry gig Sunnaty i Doomster Reich - jedni zabrali do podziemi a drudzy w kosmos. Inka również mi się podobała. Behemoth tak sobie, niby fajnie ale ja to pewnie czekałem na Siekierę i dlatego poniżej oczekiwań to wszystko wyszło. Resztę albo olałem, albo chujowo![]()
Nie tak dawno fejsa nie miał, a już taki fejsbukowy influencer, że na forum się reklamować zaczynapro pisze: 7 lat temu Z ciekawostek, zamieściłem właśnie na swoim Fb reckę browaru festiwalowego uwarzonego specjalnie na SDL.
Z dwa już minęły hehe. Z resztą mało kto z forum zna mój profil na Fb, a Ci co znają pewnie i tak mają mnie z tyłu sklepu, to co piszę
Takie rozmowy lubię: muza, życieZsamot pisze: 7 lat temu No nic- szkoda... Innym razem. Za to z @pro pogadałem całkiem konkretnie- serdecznie Go tu pozdrawiam. Tematy muzyczne i nie tylko.Potem musiałem się zrestartować, bo drugi dzień na hiper paliwie piwnym mocno mnie nadwyrężył.
![]()
Do zobaczyskaZsamot pisze: 4 lata temu Spodziewałem się tego i kupowałem od razu po godzinie ogłoszenia sprzedaży.
Skład znakomity, ekipę i transport już mam.
Zatem moi Drodzy- do zobaczenia w realu.![]()
Bardzo Wam wszystkim życzę, żeby się udało i żebyście się dobrze bawili, ale 4. Falę na wrzesień planowali już chyba w kwietniu...
Ze mną i Dorotką ewentualnie
I super.