Trasa skupi się na klasykach z lat 80.
27 i 28 lipca 2018 roku, Tauron Arena w Krakowie.
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
I co w tych Katowicach będziesz robił?Nucleator pisze: 8 lat temu Takoż i ja mam zamiar stawić się w Katowicach. Mam tylko nadzieję, że budżet pozwoli i że Bruce nie obniży wokalnej formy.
Kurwa, przysiągłbym, że widziałem w newsie Katowice... Chyba starczy już piwa na dzisiaj
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Trudno się nie zgodzić, choć jednak nie do końca - na płycie brzmienie może faktycznie było rewelacyjne, ale niestety w poszczególnych sektorach już niekoniecznie. W moim sektorze (C11) dawał się we znaki brak selektywności (szczególnie w trakcie solówek) i wokale były momentami zbyt słabo słyszalne. Najgorzej było pod tym względem z perkusją - doskonale słyszałem (i czułempro pisze: 7 lat temu Scenografia, oprawa, kondycja fizyczna muzyków, setlista i brzmienie(!) - REWELACJA!