Wybiera się ktoś do Poznania?
Noo, to czekam w Poznaniu w maju
Kajman, nie pierdolDiabelskiDom pisze: Oprócz Infernal War zaiste nie ma na czym oka/ucha zawiesić ;]
I CHUJ
W majówkę będziesz pracował?
Ja pierdolę, bez Warcrimera to nie zabawadeathwhore pisze: ↑5 lata temuSłyszałem płoty, że w Infernal War będzie zastępstwo na wokalu i nie będzie to ncrsd tym razem, a pewien krakowski wyjec.
https://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-Ne ... olow-21969KONCERT MARDUK W RZESZOWIE ODWOŁANY!!
Wydarzyła się rzecz niespotykana. Od początku ogłoszenia koncertu Marduk w Rzeszowie były wywierane na nas i na klub naciski, żeby ten koncert odwołać. Sytuacja zdecydowanie nasiliła się wczoraj i dziś. Klub, tylko dzisiejszego dnia, miał kontrolę Policji a także Sanepidu. W dniu wczorajszym nieznany sprawca włamał się nawet do klubu i ukradł wodomierz i kawałek rury, odcinając klub od bieżącej wody. Na tej też podstawie Sanepid wstrzymał działalność klubu LifeHouse (do czasu przywrócenia w klubie wody bieżącej). Klub zrobił wszystko, żeby koncert się odbył (zamówił przenośne toalety, umywalki, zbiornik przeciwpożarowy, a nawet na wszelki wypadek agregat prądotwórczy). Niestety siła nacisków politycznych oraz z różnych urzędów okazała się zbyt duża. Z przykrością musimy odwołać dzisiejszy koncert, mimo że zespoły są w Rzeszowie, a scena jest gotowa. Nigdy w naszej histori nie było takiego natężenia nacisków, pism od adwokatów i kontroli. Nie byliśmy również w stanie przenieść koncertu do innego miejsca, gdyż kontrole pojawiły się dopiero dziś (a woda została odcięta w nocy).
Tak naprawdę stracili na tym wszyscy, bo koncert odwołany w takich okolicznościach to też strata czasu i pieniędzy dla samego zespołu i całego zaplecza technicznego, organizatora trasy, klubu i ludzi, którzy kupili bilety.
Czy w takim kraju chciałeś żyć?
Co tylko z nazwy jeszcze Twój
No nie wiem, kurde - ROZGŁOS?