Bylem na ostatnim. Całkiem możliwe, że będę na następnym...
Kupę zwiedzania zostało
Obstawiam, że chodzi o szprycę lub paszport srowidowy. To odbiera całą przyjemność z koncertu.
Napić się przy okazji... To temat kovidu nie zniknął w PRL zaraz po inwazji? U mnie praktycznie wszyscy już zapomnieli, a cały cyrk wokół zarazy po prostu skończył się, wraz z nowym, ukraińskim.dj zakrystian pisze: ↑7 mies. temuObstawiam, że chodzi o szprycę lub paszport srowidowy. To odbiera całą przyjemność z koncertu.
A Scorpions bym zobaczył. Tyle lat i ciągle na żywca dobrze wypadają.
Raczej uczciwa bieda, która nie ukradnie nic, nie sprzeda. Zestaw tylko dla zatwardziałych sentymentalistów. Jak to z Mystic czyli zespoły, których mają dystrybucję na kraj tak więc Nuclear Blast, Napalm w przewadze. Kierwa na taki zestaw bym się nie wybrał nawet aby pochlać z kumplami z podziemia.
drugi sort zapychaczy. nic wartego 3 czy 4 dni uczęszczania. moonspell... unleashed toż to gwiazdy środka dnia...Hajasz pisze: ↑5 mies. temuRaczej uczciwa bieda, która nie ukradnie nic, nie sprzeda. Zestaw tylko dla zatwardziałych sentymentalistów. Jak to z Mystic czyli zespoły, których mają dystrybucję na kraj tak więc Nuclear Blast, Napalm w przewadze. Kierwa na taki zestaw bym się nie wybrał nawet aby pochlać z kumplami z podziemia.
Paniki nie ma i nie będzie. Tyle że na podstawie powyższego, nie zdecyduje się zainwestować w przedsięwzięcie. Jak do grudnia nie rozjebaja to rezygnuje. Wole zawczasu zapłacić za brutala np., niż czekać do wiosny na ostateczny skład i w rezultacie za wszystko przepłacać.TheAbhorrent pisze: ↑5 mies. temuPrzecież to pierwsze zespoły. Dowiedziałem się, że jest bardzo duża szansa na Cradle Of Filth i Ghost. Ogólnie to Mystic w tym roku był bardzo fajny, taki fest w kraju - ja nie marudzę.
Maćku, posłuchaj płyt po Rrroooaaarrr i wróć tutaj! Lepiej zobaczyć Voivod niż Ghost, który na żywo jest po prostu nudny. No chyba, że od 2014 coś się zmieniło.
Ok, wrócę tutaj, żeby napisać, że Voivod to nie zespół do oglądania na takim feście między wurstem, a kiełbasą!
Ja po prostu chyba inaczej na to patrzę, bo wielu zespołów, które bym chciał zobaczyć, jeszcze nie widziałem, dlatego jakbym miał możliwość zobaczyć gdzieś Voivod to bym się jarał. Ale że reszta festu na razie bieda to się zgodzę, szanowny administratorze.yog pisze: ↑4 mies. temuOk, wrócę tutaj, żeby napisać, że Voivod to nie zespół do oglądania na takim feście między wurstem, a kiełbasą!
Żeby nie było, hejtuję fest nie z zawiści, po prostu po poprzednim roku myślałem, że będziemy mieli polski wielki fest metalowy, a jak na razie, to taka powrotna Metalmania już miała lepszy skład. Wszyscy wiemy, jak tamten fest skończył.
Z Warszawy.
4 dni wiec w sumie z 70-80 bandzików zagra. 11/~75 = (1x 100%) + (4 x 50%) + (6 x 0%) Jest więc nadzieja.Blind pisze: ↑4 mies. temuJa po prostu chyba inaczej na to patrzę, bo wielu zespołów, które bym chciał zobaczyć, jeszcze nie widziałem, dlatego jakbym miał możliwość zobaczyć gdzieś Voivod to bym się jarał. Ale że reszta festu na razie bieda to się zgodzę, szanowny administratorze.yog pisze: ↑4 mies. temuOk, wrócę tutaj, żeby napisać, że Voivod to nie zespół do oglądania na takim feście między wurstem, a kiełbasą!
Żeby nie było, hejtuję fest nie z zawiści, po prostu po poprzednim roku myślałem, że będziemy mieli polski wielki fest metalowy, a jak na razie, to taka powrotna Metalmania już miała lepszy skład. Wszyscy wiemy, jak tamten fest skończył.
sorry przyjacielu ale prawie zepsułes mi śniadaniaZsamot pisze: ↑4 mies. temuNo z "gwiazdami" to muszą uderzyć w konkrety. Ja bym widział Satyricon, Megadeth czy Pantera. Konkretna nazwa. Bo dla mnie Ghost to żadna gwiazda na fest. Może tam są słupki dobre, ale ujmę to tak: przy minionej edycji to finałowe bandy miały konkretny oddźwięk. Tu nawet na fejsie jest niefajnie.
Behemoth- fajnie, widowiskowo i tyle.
Moje oczekiwania to taki Dark Tranquilllity czy Soilwork czy At the Gates, Dismember ... jeżeli chodzi o szwedzkie melodyjne granie...
Lord of the Lost to chyba ci co grali przed maidenami co nie?