Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Choice To Make

Pioniere 3 lata temu

Obrazek
Choice To Make to piątka amerykańskich chłopaków pochodzących ze Scranton oraz Wilkes-Barre w Pensylwanii grająca zajebisty old schoolowy Hardcore z elementami Crossover na styl Leeway, czy Cro-Mags.

W sumie to niewiele wiem więcej na ich temat oprócz tego, że wydali do tej pory jedno demo, które ukazało się na "7 EP-ce nakładem 12Forty Records, promocyjną kasetę za sprawą nowojorskiego fanzinu/labelu Streets Of Hate oraz 14 lutego br. Flatspot Records wypuściło im na 7" splatter winylu debiutancka EP-kę zatytułowaną Vicious Existence.

@CzłowiekMłot, @Pan Efilnikufesin, @pit, @Vexatus i innym zainteresowanym podobnym graniem Hardcore'a, polecam gorąco do sprawdzenia muzy tejże młodej obiecującej formacji.

Obrazek
Skład:
Nate - Vocals
Caleb - Guitar
Ryan - Guitar
TK - Bass
Adam - Drums

Dyskografia:
2018 - Demo 2018 [demo]
2019 - Promo 2019 [demo]
2020 - Vicious Existencee [EP]

BC: https://choicetomake.bandcamp.com/music
BC: https://flatspotrecords.bandcamp.com/music

Tagi:
Pan Efilnikufesin
Tormentor

Pan Efilnikufesin 3 lata temu

Taka muzyczka której można posłuchać podczas np. grillowania.

Brak pierdolnięcia.
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere 3 lata temu

O @Pan Efilnikufesin myślałem, że ci podejdzie taka skoczna muzyczka - głownie ze względu na duże pokłady podobieństwa do Cro-mags, ale cóż, mnie się podoba, a pierdolniecie mam w Alphanumeric, czy innych grindcore'ach.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 lata temu

Przy Cro-Mags to jednak faktycznie totalny brak pierdolnięcia. Ale przyjemne takie i zwięzłe strasznie (demo z 6 minut ma w 4 kawałkach, ep ciut więcej). Intro z epki Vicious Existence mi się z czymś kojarzy, z jakimś Tarantino chyba, ale nie jestem pewien, może coś pierdolę, koneserem tudzież znawcą takich oldschoolowych nutek nie jestem.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Pan Efilnikufesin
Tormentor

Pan Efilnikufesin 3 lata temu

Pioniere pisze:
3 lata temu
O @Pan Efilnikufesin myślałem, że ci podejdzie taka skoczna muzyczka - głownie ze względu na duże pokłady podobieństwa do Cro-mags, ale cóż, mnie się podoba, a pierdolniecie mam w Alphanumeric, czy innych grindcore'ach.
Przeciez pochwalilem piszac ze do grillowania spoko ;)
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot 3 lata temu

Ostatni z materiałów bardzo spoko. Ja tam jeszcze słyszę co nieco Agnostic Front. Dupska nie urywa, ale generalnie na plus.
Non Stop Kolor!

Szczęść Boże.

Wróć do „Grindcore / Hardcore / Punk”