Choice To Make to piątka amerykańskich chłopaków pochodzących ze Scranton oraz Wilkes-Barre w Pensylwanii grająca zajebisty old schoolowy Hardcore z elementami Crossover na styl Leeway, czy Cro-Mags.
W sumie to niewiele wiem więcej na ich temat oprócz tego, że wydali do tej pory jedno demo, które ukazało się na "7 EP-ce nakładem 12Forty Records, promocyjną kasetę za sprawą nowojorskiego fanzinu/labelu Streets Of Hate oraz 14 lutego br. Flatspot Records wypuściło im na 7" splatter winylu debiutancka EP-kę zatytułowaną Vicious Existence.
@CzłowiekMłot, @Pan Efilnikufesin, @pit, @Vexatus i innym zainteresowanym podobnym graniem Hardcore'a, polecam gorąco do sprawdzenia muzy tejże młodej obiecującej formacji.
Skład:
Nate - Vocals
Caleb - Guitar
Ryan - Guitar
TK - Bass
Adam - Drums
O @Pan Efilnikufesin myślałem, że ci podejdzie taka skoczna muzyczka - głownie ze względu na duże pokłady podobieństwa do Cro-mags, ale cóż, mnie się podoba, a pierdolniecie mam w Alphanumeric, czy innych grindcore'ach.
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Przy Cro-Mags to jednak faktycznie totalny brak pierdolnięcia. Ale przyjemne takie i zwięzłe strasznie (demo z 6 minut ma w 4 kawałkach, ep ciut więcej). Intro z epki Vicious Existence mi się z czymś kojarzy, z jakimś Tarantino chyba, ale nie jestem pewien, może coś pierdolę, koneserem tudzież znawcą takich oldschoolowych nutek nie jestem.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Pioniere pisze: 5 lat temu
O @Pan Efilnikufesin myślałem, że ci podejdzie taka skoczna muzyczka - głownie ze względu na duże pokłady podobieństwa do Cro-mags, ale cóż, mnie się podoba, a pierdolniecie mam w Alphanumeric, czy innych grindcore'ach.
Przeciez pochwalilem piszac ze do grillowania spoko