Pioniere pisze: ↑4 lata temu
E tam, nawet ja mam dwie płyty Pierre Henry z eksperymentalna elektroniką (obok P. Schaeffera jeden z pierwszych takich eksperymentatorów - zresztą jeden z ww. albumów jest wspólny) i se bardzo je chwale.
Jeszcze poprzednie zakupy nieodsłuchane w całości, a tu kobieta przynosi do domu debiut Creedence Clearwater Revival na LP, do tego składankę niepublikowanych numerów Hawkwind, best ofa Greatful Dead i punkowców z INRI. Jak żyć?
Nebiros pisze: ↑5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Kupilem dzisiaj placka.Przez net,sklep w centrum ale nie moge wejsc i kupic tylko musze kupic przez net.Albo mi przysla poczta za parenascie euro.Nie wiadomo kiedy bo jest chaos.Ale moge kupic i odebrac w sklepie.No to zakladanie konta,klik,klik,klik,mam plyte,dziekujemy very much i napiszemy za pare godzin kiedy bedziesz mogl odebrac plyte.No i dostalem mail ze niestety nie moge odebrac plyty bo rzad dba o wszystkich dookola i sklep bedzie otwarty nie wiadomo kiedy.Ale moge doplacic parenascie euro to mi wysla poczta tylko nie wiedza kiedy bo malo ludzi pracuje u nich w tym momencie.I nie biora odpowiedzialnosci za czas dostarczenia przesylki przez poczte ktory ostatnio mocno sie wydluzyl.
Chcialem kupic dzisiaj jeszcze jedna plyte,z Finlandii,ale dotyczalem sie ze poczta Finska nie wysyla nic za granice.
Dobrze ze piwo moglem kupic.Piwo mozna kupic,plyty nie.
Pan Efilnikufesin pisze: ↑4 lata temu
Dobrze ze piwo moglem kupic.Piwo mozna kupic,plyty nie.
A coś ty kurwa myślał, że to żarty?
No myslalem ze skoro moge wejsc do sklepu A zeby kupic jakis produkt to moge takze wejsc do sklepu B zeby kupic jakis produkt.
No i mysle ze powinni poinformowac mnie przed zakupem ze jednak nie moge odebrac czegos co kupilem.A pierdolili ze tak wlasnie moge zrobic.
Wbijam w to kutasa w kazdym razie,nie chce mi sie dzwonic ani pisac bo zjebe dostanie ktos kto nie zawinil.
deathwhore4 lata temu
Tormentor
deathwhore
Właśnie wjechały, same wydania tzw. pierwsze:
Macabre - Gloom
Autopsy - Acts of Unspeakable
Furze - Necromantzee Cogent
Nebiros pisze: ↑5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
W Empiku można co najwyżej znaleźć "Erotyzm" Bataille'a w dziale "poradniki seksualne", albo historię dywizji SS Hitlerjugend w "filozofii i literaturze religijnej".
No na pewno nie teges, tak jak dawne, ale miałem okazję kupić za 30 zł, to stwierdziłem, że a już tam, dam szansę, może się wkręcę. A ponieważ widzę, że zaczyna to powoli osiągać chore ceny, to nie chciałbym się obudzić za pół roku z ręką w nocniku i być skazanym na kupowanie od judejczyków.
Panzer Division Nightwish
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Śmiał się ale w dziupli za 3 dychy by kupił.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
deathwhore4 lata temu
Tormentor
deathwhore
Kupił, żeby w momencie jak się okaże, że wypada to mieć, to będzie już miał. Nie zostawi komuś, komu naprawdę się podoba Buba zwykły chuj.
Chomiki. Pewnie jakiś wafelek zawsze w kosteczce, w malutkiej kieszonce. Codziennie paczka m&m-sów. Salceson bez chleba, mleko w proszku schowane w bieliźnie, o ile ma bieliznę na zmianę...
deathwhore pisze: ↑4 lata temu
Kupił, żeby w momencie jak się okaże, że wypada to mieć, to będzie już miał. Nie zostawi komuś, komu naprawdę się podoba Buba zwykły chuj.
Ależ jak komuś się spodoba a mnie nadal nie będzie to ja będę mógł temu komuś sprzedać za monstrualne pieniądze.
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Zwykły chuj i spekulant.
deathwhore pisze: ↑4 lata temu
Ależ jak komuś się spodoba a mnie nadal nie będzie to ja będę mógł temu komuś sprzedać za monstrualne pieniądze.
Listonosz przyniósł. Nie mogę się doczekać wieczora...
SWBO 101
Originally released on Apple Records in 1968.
This is a rare 1977 reissue on Capitol with the same catalog number. It has violet Capitol labels with 'capitol' written along the top. It is in a gatefold jacket and comes with a fold-out poster with song lyrics on one side and band images on the other. also comes with 4 photos
Kozioł pisze: ↑4 lata temu
Listonosz przyniósł. Nie mogę się doczekać wieczora...
SWBO 101
Originally released on Apple Records in 1968.
This is a rare 1977 reissue on Capitol with the same catalog number. It has violet Capitol labels with 'capitol' written along the top. It is in a gatefold jacket and comes with a fold-out poster with song lyrics on one side and band images on the other. also comes with 4 photos
No No No No No No No.
Miałem to kiedyś, słuchałem ze 100 razy rzadziej od ruskiego wydania A Hard Days Night.
Tak czy inaczej gratki!
up. najnowszy OFAB z Fallen Temple a poprzedniego kumpel załatwiał , nie zdradził skąd ale cieszę się , że się udało bo mega dobry album
sorry , że za bardzo nie pomogłem
Czyli, że ta @yoga to special edition FP, czy jak?
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Właśnie nie jestem pewny, czy to tylko tak na discogs jest, czy po prostu natychmiastowo były dodruki. Niezbyt to ważne jest, ale co się miałem dla sportu nie pochwalić
Discogs o tej mojej pisze tylko: First edition, released in a deluxe slipcase cover.
Raczej wypuścili cztery czy pięć tłoczeń jednocześnie, jedno ze slipkejsem, inne z takim IFPI, inne z innym itp
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Nie jestem pewny, czy by napierdalali pięć tłoczeń jednocześnie od razu, bo w tym całym Octoberze to miał Ghost jeszcze limity, przecież ich wcześniejsza epka wyszła w nakładzie jedynie 500 sztuk. W jakimś grudniu to już jak najbardziej, było wszystko nahajpowane należycie żeby tłoczyć płytki dniem i nocą. Takich jak ta moja to mi się kojarzy, że było 1000 (nie gwarantuję). Nie twierdzę, że Twoja to nie first press, ale wydaje mi się, że część z tych na discogs to takie właśnie ciutkę późniejsze dobitki, bo hajp ich na pewno mocno zaskoczył, a gdyby ślepo ufać Discogs to wychodzi na to, że tej płyty już w Europie po 18 Octoberze 2010 roku nigdy nie wznowiono na CD.
Ja tam kojarzę, że nie wznowiono poza tymi kilkoma pierwszymi wersjami. Dawno temu chciałem sobie to kupić i albo jakieś dziwaczne wersje mi się trafiały albo w ogóle posucha.