Wychodzi na to ze metal to niemuzyka.kurz pisze: Czyli zdrada metalu zaczyna się od:muzyki?Nekroskop pisze: Takaiej
Wychodzi na to ze metal to niemuzyka.kurz pisze: Czyli zdrada metalu zaczyna się od:muzyki?Nekroskop pisze: Takaiej
Zakupoholizm?
I to kurwa rozumiem, i to jest kurwa prawdziwa miłość.
A coś ty kurwa myślał, że to żarty?
No myslalem ze skoro moge wejsc do sklepu A zeby kupic jakis produkt to moge takze wejsc do sklepu B zeby kupic jakis produkt.
Nie pomyliłeś z debiutem kapeli z 14-ką?
Ano! Koyaanisqatsi nie gorszy.
Serwetka najładniejsza!
Myślałem że nowy beherit nie teges, a może to nie ty się zbijałeś....?
Ależ jak komuś się spodoba a mnie nadal nie będzie to ja będę mógł temu komuś sprzedać za monstrualne pieniądze.deathwhore pisze: ↑2 lata temuKupił, żeby w momencie jak się okaże, że wypada to mieć, to będzie już miał. Nie zostawi komuś, komu naprawdę się podobaBuba zwykły chuj.
Lepszym pomysłem byłby pogięty placekDiabelskiDom pisze: ↑2 lata temuAleż jak komuś się spodoba a mnie nadal nie będzie to ja będę mógł temu komuś sprzedać za monstrualne pieniądze.deathwhore pisze: ↑2 lata temuKupił, żeby w momencie jak się okaże, że wypada to mieć, to będzie już miał. Nie zostawi komuś, komu naprawdę się podobaBuba zwykły chuj.
Originally released on Apple Records in 1968.
This is a rare 1977 reissue on Capitol with the same catalog number. It has violet Capitol labels with 'capitol' written along the top. It is in a gatefold jacket and comes with a fold-out poster with song lyrics on one side and band images on the other. also comes with 4 photos
No No No No No No No.Kozioł pisze: ↑2 lata temuListonosz przyniósł. Nie mogę się doczekać wieczora...
SWBO 101
Originally released on Apple Records in 1968.
This is a rare 1977 reissue on Capitol with the same catalog number. It has violet Capitol labels with 'capitol' written along the top. It is in a gatefold jacket and comes with a fold-out poster with song lyrics on one side and band images on the other. also comes with 4 photos