Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Mortanius pisze: 4 mies. temu Czy jest to druga liga black metalu? Może. Nie wiem. Nie interesuje mnie to.
Słuszne podejście. Ja słucham (podobno) czwartoligowego Raw Black Metalu i zdanie różnych "znafcuf" niewiele mnie interesuje. :D

Tagi:
kataton88
Tormentor

kataton88

Pięknie to opisałeś. Powinieneś materiały promkowe układać. Bez ironii.

A w Gdyni rzeczywiście najlepiej spierdalać do lasu ;)
Awatar użytkownika
Mortanius

Mortanius

kataton88 pisze: 4 mies. temu Pięknie to opisałeś. Powinieneś materiały promkowe układać. Bez ironii.
Dzięki :>
kataton88 pisze: 4 mies. temu A w Gdyni rzeczywiście najlepiej spierdalać do lasu ;)
Nie będę się spierał. Fatalnie zarządzane miasto, a ludzie... lepiej nie mówić. No i ten przeklęty modernizm w architekturze (ale nie ma co się dziwić, Gdynia to młode miasto).
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Hajasz pisze: 8 lat temu Co jest takiego fajnego w tej mgle? Absolutnie nic.

Proste siermiężne granie na jedno kopyto.

Debiut nawet fajny i chyba dwójka. Reszta szrot.

Banjo w black metalu? Taake to gówno.
Osiem lat temu tak napisałem. Czy coś się od tego czasu zmieniło???
Zmieniło bo całkiem niedawno słuchałem debiutu Taake i nie dotrwałem do końca więc jednak Taake to srake blek.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Ja akurat Taake nie za bardzo lubię, ale w niczym mi ten projekt nie przeszkadza. Niech sobie kolega słucha skoro tak mu się podoba. Nie rozumiem w czym problem...
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Vexatus pisze: 4 mies. temu Nie rozumiem w czym problem...
No właśnie też nie rozumiem w czym problem... Lepsze Taake niż KW.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Thorgal
Tormentor

Thorgal

Ja lubię, choć nie wszystko mi podchodzi.
Pamiętam, że debiut zlałem - chudetlak w czarnych pazurkach od razu do mnie nie przemawiał a płyta, na tamte czasy była po prostu zwyczajna. Z czasem doceniłem. Ale prime time to zdecydowanie Hordalands doedskvad! Co tu się odjaniepawla!? Jeden z najlepszych albumów BM ever!
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Ja tam lubię, mam sentyment do starych nagrań, coś z nowszych też mam na półce. Na żywo się to sprawdza, acz nie porywa. A z płyt nie porywa również, zatem jest tu zbieżność. ;-)
Na SDL chętnie posłucham, pomacham łbem, bo to całkiem melodyjne. ;-) W pozytywnym sensie.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.