kataton88 pisze: 10 mies. temu
Pięknie to opisałeś. Powinieneś materiały promkowe układać. Bez ironii.
Dzięki :>
kataton88 pisze: 10 mies. temu
A w Gdyni rzeczywiście najlepiej spierdalać do lasu
Nie będę się spierał. Fatalnie zarządzane miasto, a ludzie... lepiej nie mówić. No i ten przeklęty modernizm w architekturze (ale nie ma co się dziwić, Gdynia to młode miasto).
Hajasz pisze: 8 lat temu
Co jest takiego fajnego w tej mgle? Absolutnie nic.
Proste siermiężne granie na jedno kopyto.
Debiut nawet fajny i chyba dwójka. Reszta szrot.
Banjo w black metalu? Taake to gówno.
Osiem lat temu tak napisałem. Czy coś się od tego czasu zmieniło???
Zmieniło bo całkiem niedawno słuchałem debiutu Taake i nie dotrwałem do końca więc jednak Taake to srake blek.
Ja akurat Taake nie za bardzo lubię, ale w niczym mi ten projekt nie przeszkadza. Niech sobie kolega słucha skoro tak mu się podoba. Nie rozumiem w czym problem...
Ja lubię, choć nie wszystko mi podchodzi.
Pamiętam, że debiut zlałem - chudetlak w czarnych pazurkach od razu do mnie nie przemawiał a płyta, na tamte czasy była po prostu zwyczajna. Z czasem doceniłem. Ale prime time to zdecydowanie Hordalands doedskvad! Co tu się odjaniepawla!? Jeden z najlepszych albumów BM ever!
Ja tam lubię, mam sentyment do starych nagrań, coś z nowszych też mam na półce. Na żywo się to sprawdza, acz nie porywa. A z płyt nie porywa również, zatem jest tu zbieżność.
Na SDL chętnie posłucham, pomacham łbem, bo to całkiem melodyjne. W pozytywnym sensie.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Nowszego Taake, tak jak piszecie w kilku postach wyżej, można posłuchać, choć do jakiegoś zasłuchiwania się raczej daleko. Wolę jego starsze rzeczy.
Niemniej swoim graniem Hoest wstydu nie przynosił nigdy.
W sieci pojawił się ostatnio nowy numer tj. Einstoeingen og Eg z nadchodzącej płyty En Skog av Nidstang, która ma wyjść za jakiś miesiąc.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE