Nie ma to, jak podarowac kumplowi z depresją giwery z amunicją...
No wiadomo, że nie bo gdzie tam obcowanie ze śmiercią Dead czy tam kolorowe sny Cobaina a urzeczywistnianie marzeń w postaci toolbox killers.dj zakrystian pisze: rok temu Dead i Cobain byli pierdolnięci, ale niegrożni. Wrzucanie wszystkich zaburzeń psychicznych do jednego wora, to jednak spore upośledzenie.
Śmierć
(Kto widział od takiego słowa zaczynać wiersz
Nie lepiej od razu
Się powiesić)
Ja pisałem na maturze i na studiach coś o szanownym Wojaczku było. Potem mnie wypierdolono, bo zbyt odstawałem od normy. A tak serio, melanż zbyt wciągnął, więc też domena dekli.kataton88 pisze: rok temu Grunt, że odbiorcy metalu to ostoja normalności i sól ziemi. Tej.
Kiedy albo odkąd interpretuje się w szkołach Wojaczka, bo chyba wagarowałem?
Wojaczek miał kilka zajebistych wierszydeł, ale najlepsze było przesłanie dla artystycznych (zwłaszcza) psycholi pt. "Początek wiersza".
Śmierć
(Kto widział od takiego słowa zaczynać wiersz
Nie lepiej od razu
Się powiesić)
Otóż to... a cała ta historia zatoczyła tak zabawne koło i wyprała głowy tylu ludziom, że ostatnio jak wracałem po koncercie Mayhem z Progresji, to gramoląc się na parking ze sporym tlumkiem usłyszałem dwóch kolesi dyskutujących między soba (lekko po kilku browcach chyba, więc dyskusja donośna i soczysta), że "Mayhem to jest chujnia i pozernia", a prawdziwy blackmetal skończył się na .. Venommork pisze: 11 mies. temu Że Venom gra lub kiedykolwiek grał black metal to chyba tylko oni sami w to wierzą
Było nie iść na babymetal.dwóch kolesi dyskutujących między soba (lekko po kilku browcach chyba, więc dyskusja donośna i soczysta), że "Mayhem to jest chujnia i pozernia",
mork pisze: 11 mies. temu Że Venom gra lub kiedykolwiek grał black metal to chyba tylko oni sami w to wierzą.
Rok: 1982. Druga płyta zatytułowana: "Black Metal". Dziękuję i dobranoc (a może "dzień dobry" patrząc na porę dnia).
Też prawda. Gdyby nie byli tak popierdoleni i nie zajmowali się bzdurami to hasaliby sobie teraz na browarki z Necrobutcherem, a kariera by szła do przodu, ale jest jak jest... Swoją drogą "De Mysteriis Dom Sathanas" robi robotę w przeciwieństwie do późniejszej abominacji, jaką jest ta kapela po wznowieniu.
Varg to zwykły psychopata zasługujący jedynie na krzesło elektryczne, gdyż artysta z niego żaden. W zasadzie tyle wystarczy na jego temat.Vexatus pisze: 9 mies. temu Nie ma to jak nagrać film na temat przyszłości swojego projektu muzycznego tylko po to, żeby w nim zakomunikować, że nic się z nim nie dzieje, granie nie sprawia żadnej przyjemności i ma się inne ważniejsze/ciekawsze rzeczy do roboty.
Jest pozerską pizdą, a te jego płyty to proszę: chujnia jak woda po gęsi (jak i wcześniejsze tak i późniejsze). Jest wielu utalentowanych twórców, ale on do nich nie należy. Natomiast w kwestii kary to nie bluźnij: powinien zdechnąć na krześle elektrycznym lub w taki sam sposób jak Euronymous. Całe to towarzystwo było absolutnie popierdolone, ale film "Lords Of Chaos" jest świetny.Zsamot pisze: 8 mies. temu A dlaczego nie jest artystą? Stworzył epokowe płyty w gatunku, do których nadal się masa innych muzyków odwołuje.
Lider Burzum odsiedział karę, czy za małą, to już inna sprawa. Ma teraz prawo żyć w społeczeństwie.
Z pizdeczki to sam wyjąłeś swoje żale. Stworzyli cały gatunek o nazwie "Black Metal"? Stworzyli. Nagrali płytę o takiej nazwie? Nagrali. Więc po chuj drążyć temat? Równie dobrze możesz pluć się o to, że Black Sabbath to nie Metal. No i zapomniałeś dopisać słowo "nie" po "A Varg".Evol77 pisze: 8 mies. temu To że se płytę nazwali Black Metal nie oznacza że zrobili to z myślą o stworzeniu gatunku. Z pizdy argument. Dziękuję i dobranoc.
A Varg jest artystą psychopatą i zasłużył na krzesło.
- przecież ty pukasz do tych drzwi. Wyciągasz posty ekolegi sprzed 2 miechów i rzucasz jedyną mądrością zamkniętą klamrą.Więc po chuj drążyć temat?
- no kurwa rzeczywiście.No i zapomniałeś dopisać słowo "nie" po "A Varg".
@Pioniere się ucieszy...TITELITURY pisze: 8 mies. temu nie można oczekiwać wiele po gościu, który ma w awatarze płytę ze szwedzkim life metalem.