No ja miałem to szczęście, że nie załączyłem chociaż lubię sprawdzać groźne polskie nazwy zespołów. Mnie tym razem odrzuciła focia tego mrocznego typa.
Winyl będzie tyle, że nie pomarańczowy a różowy
Czyżby chodziło o "Zaostrzone pale"? Mam na dysku, jeszcze z czasów pierwszego komputera mi zostało.TITELITURY pisze: ↑6 lat temu Bądźmy poważni, załóżmy w "dyskusjach metalowych" temat "Kurioza" i wrzucajmy tam takie coś. Zdecydowanie zbyt łatwo zakłada się dzisiaj zespół. Ja też taki miałem. Kolega "pisał" muzykę na komputerze, ponieważ miał program do naśladowania perkusji i gitar, a ja "pisałem" teksty na przedmaturalnych zajęciach z polskiego. Nazywało się to to "Genocibium" i na szczęście jedyną istniejącą mpchujkę skasowano juz z "nuta.pl". Mam wrażenie, że to wyżej, to zespół z tej samej ligi.
Najlepiej tęczowy Pograć każdy se może, nie każdy musi tego słuchać. Mnie to niezbyt się podoba eufemistycznie mówiąc, ale zapewne znajdzie fanów.
Wypierdalaj z tym ! Ale tak, o to chodziło. Coś tam "karm się klechy ciałem i nienawidź stale", coś takiego.DiabelskiDom pisze: ↑6 lat temuCzyżby chodziło o "Zaostrzone pale"? Mam na dysku, jeszcze z czasów pierwszego komputera mi zostało.TITELITURY pisze: ↑6 lat temu Bądźmy poważni, załóżmy w "dyskusjach metalowych" temat "Kurioza" i wrzucajmy tam takie coś. Zdecydowanie zbyt łatwo zakłada się dzisiaj zespół. Ja też taki miałem. Kolega "pisał" muzykę na komputerze, ponieważ miał program do naśladowania perkusji i gitar, a ja "pisałem" teksty na przedmaturalnych zajęciach z polskiego. Nazywało się to to "Genocibium" i na szczęście jedyną istniejącą mpchujkę skasowano juz z "nuta.pl". Mam wrażenie, że to wyżej, to zespół z tej samej ligi.