Belzebóbr pisze: 6 lat temu a jestem chuj i sknera to dawać mi tu więcej zajebistych albumów, które można tam pobrać za darmo
Zero żalu z mojej strony.Belzebóbr pisze: 6 lat temu //Pan Efilnikufesin nie zaśmiecaj mi kurwa wątku swoimi żalami, jak już coś mi się spodoba to wesprę paroma dolarami tam gdzie jest 'name your price', nie chcę słuchać empechujek 320kbps tam gdzie mogę, bo zwyczajnie słyszę u siebie różnicę między nimi a bezstratnym dźwiękiem.
Ale o czym Ty w ogóle. Oczywiście, że wiem, że można pobrać bezstratny format WAV, FLAC, ALAC, AIFF, bo można to zrobić zarówno jak kupujesz po ustalonej cenie, po własnej, jak i gdy udostępniają za darmo. A z BC kupiłem kilkanaście niszowych albumów w ciągu ostatnich 3 lat i wolę tam zapłacić trochę mniej niż za fizyczną płytę CD, których nie kolekcjonuję a trzeba sobie ripować. Szkoda tylko, że jeszcze długo przyjdzie czekać na jakość wyższą niż CD w metalu.Pan Efilnikufesin pisze: 6 lat temuZero żalu z mojej strony.Belzebóbr pisze: 6 lat temu //Pan Efilnikufesin nie zaśmiecaj mi kurwa wątku swoimi żalami, jak już coś mi się spodoba to wesprę paroma dolarami tam gdzie jest 'name your price', nie chcę słuchać empechujek 320kbps tam gdzie mogę, bo zwyczajnie słyszę u siebie różnicę między nimi a bezstratnym dźwiękiem.
Gdybyś kiedykolwiek kupił jakiś plik z BC to byś wiedział że możesz zassać FLAC.
Tryb incognito robi to bez żadnej nakładki i linków.Kozioł pisze: 3 lata temu bandcamp-killer-1.0
Kills Bandcamp. No, seriously, it just adds a link for unrestricted access to every album page.
Gratuluje gratulacje