Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Nothing Has Changed

Vexatus

Obrazek
Moi drodzy parafianie! Dzisiaj przedstawiam bardzo dobry i (niestety) bardzo mało znany jednoosobowy projekt Nothing Has Changed. Za całość muzyki odpowiedzialny jest M. Kiełbasa, którego możecie kojarzyć (ale zapewne nie kojarzycie) z takich zespołów jak Whalesong czy Lifeless Gaze. Od razu uprzedzam, że to jest Industrial z metalowymi naleciałościami, czyli jest wolno, gęsto, brudno, duszno... Na koncie jak do tej pory dwa świetne pełniaki i jakiś album live, którego jeszcze nie słuchałem. Miasto, masa, maszyna, bomba atomowa, ruiny, śmierć i entropia, a nie jakieś szumy z oczojebnymi teledyskami... Polecam!

Obrazek
Skład:
Neithan - Vocals, Guitars, Bass, Drum programming (2016-present) Atrocity Exhibition, Black Magic Rites, Lifeless Gaze, Useless, Whalesong, Endless Movement, Grave of Love, Harmony of Struggle, Lugola, ex-Grind Your Brain, ex-Delusion, ex-Forgotten Name, ex-Global Invigilation, ex-N:VOID, ex-Nebulous Contradiction

Dyskografia:
2020 - Nothing Has Changed
2021 - Hissing Guilt
2023 - Dead to the World [live]

MA: https://www.metal-archives.com/bands/No ... 3540477023
BC: https://nothinghaschanged.bandcamp.com/music
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Uuuu, jak Lifeless Gaze i nic się nie zmieniło, to ja spierdalam!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

yog pisze: 2 lata temu Uuuu, jak Lifeless Gaze i nic się nie zmieniło, to ja spierdalam!
Przecież to zupełnie inna muzyka... Po prostu nie czujesz klimatu. :)
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

To ja spróbuję poczuć klimat... okładki świetne!
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Gość chyba ma pojęcie o dźwiękach, skoro wg MA pracował jako techniczny Mejhem.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem