To pierwsze to jest jakiś album z coverami? Drugi numer to jest przecież jawna zrzyna, pardon że nie pamiętam tytułu i wykonawcy oryginału, zaś ostatni to przecież Led Zeppelin - Stairway To Heaven. A nigdzie nie widzę, żeby to było pooznaczane jako covery.
"Jeżeli black metalowcy są ludźmi, to karaluchy również nimi są"
Derelict pisze:
To pierwsze to jest jakiś album z coverami? Drugi numer to jest przecież jawna zrzyna, pardon że nie pamiętam tytułu i wykonawcy oryginału, zaś ostatni to przecież Led Zeppelin - Stairway To Heaven. A nigdzie nie widzę, żeby to było pooznaczane jako covery.
Panie kochany! Pisałem już, że nic nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! Taki np. kawałek "Old Fantasy - Nerevar Rising" to żywcem skopiowany główny motyw z "TES III - Morrowind". Polak potrafi... Ten projekt należy traktować wyłącznie w kategoriach humorystycznych.
Z tego co się orientuję to jest to projekt czysto humorystyczny, temu też wszędzie jest udostępniony za darmo. Większosć tytułów wprost pariodjuje oryginały. Pozdrawiam!
Derelict pisze: 2 lata temu
Zpoważaniem, ale będą jaja jak odkryjesz kellersynth i zobaczysz że co drugi utwór wygląda właśnie w taki sposób ale w jeszcze gorszej jakości. Taki gatunek, co poradzisz. Poza tym z tego co widzę to ma wpisane że covery, wystarczy wejść w utwór i w opisie pisze
Derelict pisze: 2 lata temu
Hehe, dzięki za wyjasnienie No oczywiście, to z Roberta Milesa Wiedziałem, że dzwonią, ale nie wiedziałem w którym kościele
W takim razie skoro oficjalnie są tam covery i skoro to dla jaj to jestem za, a nawet przeciw
Swoją drogą bardzo fajnie zobaczyć fable w takim wykonaniu