Logistyka i ekonomika, panie! Logistyka i ekonomika.
Powinien go chuj strzelić, bo pisał że nienawidzi Polaków. Ale jak widać obniżenie kosztów przez druk w naszym kraju mu nie przeszkadza
Zgadza się, nie to żebym go bronił na siłę, ale chodziło mu o Polskę jako kraj/ustrój katolicki, który ma do wszystkich w około pretensje i obwiniający wszystkich o własne niepowodzenia, w sumie to miał racjębrzask pisze: rok temu Co do Polaków - to te teksty tyczyły się masy tępych katoli zapatrzonych w judeochrześcijańskie brednie...więc nie odnosiłbym tego do narodu.
Przecież on tylko wysyła gotowca przygotowanego do cyfrowego druku, a potem Amazon rozsyła to do realizacji do konkretnych oddziałów, żeby było taniej.Sierra pisze: rok temu Powinien go chuj strzelić, bo pisał że nienawidzi Polaków. Ale jak widać obniżenie kosztów przez druk w naszym kraju mu nie przeszkadza.
Mógłbyś pidać dokładny cytat? Dzięki.brzask pisze: rok temu (pierwsza fala to ściema i zupełnie nikt z chłopaków wtedy się tym nie przejmował i wręcz nie słyszał o niej)
Wiesz, że właśnie pozrywałeś co nieco blek metalom na tym forum? Ja już o tym mówiłem wiele razy jeszcze na starym forum, że coś takiego jak pierwsza fala nigdy nie istniała i jest tylko sloganem wymyślonym współcześnie. Owszem zespoły były znane ale uważano je za stricto grające thrash, heavy a nawet punk.brzask pisze: rok temu (pierwsza fala to ściema i zupełnie nikt z chłopaków wtedy się tym nie przejmował i wręcz nie słyszał o niej
Tak, taka puenta pasuje tu idealnie.Hajasz pisze: rok temu Owszem zespoły były znane ale uważano je za stricto grające thrash, heavy a nawet punk.

Andrzej Oktawa pisze: rok temu Czarodziej już zapowiedział piątą część i pewnie będzie o serwisie UAZa.

Myślę, że to szeroko zakrojony spisek syjonistów w celu skompromitowania Krzycha... i do tego ta premiera w 135 urodziny Adolfa
Niestety trzeba się zgodzić, bo to co określane jest pierwszą falą nie ma za dużo wspólnego z black metalem jaki znamy obecnie. Rewizjonistycznie dziś patrząc można łatwo rozrysować sznurki będące inspiracją dla tego co nastąpiło potem, ale to tylko na zasadzie inspiracji(które łatwo dziś powiązać, ale udowodnić już trudno - jeden słyszał taki zespół, ktoś inny, a ktoś ukradł motyw od tego pierwszego i tak dalej). Niektórzy określają te zespoły mianem proto-black metalu i to brzmi trochę lepiej, ale to znowu nie jest żaden gatunek, a rys historyczny.Hajasz pisze: rok temuWiesz, że właśnie pozrywałeś co nieco blek metalom na tym forum? Ja już o tym mówiłem wiele razy jeszcze na starym forum, że coś takiego jak pierwsza fala nigdy nie istniała i jest tylko sloganem wymyślonym współcześnie. Owszem zespoły były znane ale uważano je za stricto grające thrash, heavy a nawet punk.brzask pisze: rok temu (pierwsza fala to ściema i zupełnie nikt z chłopaków wtedy się tym nie przejmował i wręcz nie słyszał o niej

Krzyś mówi co innego.yog pisze: rok temu Tą płytę wrzucali już jako album na youtube jak miała 4 kawałki, wrzucą pewnie trzeci raz, jak będzie szósty.
Miałem tego nie pisać, bo w gruncie rzeczy cię lubię, pomimo tych szyderczych docinków, kiedy pieprzysz głupoty pod wpływem... no Varguś ułożył sobie życie po swojemu. Nie każdemu odpowiada mieszkanie gdzieś w lesie i brak Lidla pod nosem. On nawet w internety chujowo potrafi, czemu dowodem ta ostatnia płyta, gdzie nie potrafił się zalogować na stare konto jewtube. Podejrzewam, że gdyby spierdział się do mikrofonu i puścił to w eter, to będzie miał lepszy odzew, niż my obaj piszący swe wypociny w necie, które i tak każdy zlewaDerelict pisze: rok temu Beka eternal z vargusia i jego minionków. Zaczynał od czornego metalu z syndromem downa, by 30 lat później montować gdzieś w lesie na wypizdowie koślawe soundtracki do age of empires![]()