Ja odskoczyłem od razu kiedy tylko przeczytałem co napisałeś i nawet słuchać nie musiałem...
Ja odskoczyłem od razu kiedy tylko przeczytałem co napisałeś i nawet słuchać nie musiałem...

Niestety, japońskie edycje mają swe prawa i potem takie zbiorówki są fajne dla fana, co ma "zwykle: edycje. Kilka lat temu coś takiego wydało m.in. Dark Tranquillity. Jakby R.Ch. wydał to jako jeden album, ok, ale dwa? żenada.Hajasz pisze: 3 lata temu Delikatnie mówiąc tak wygląda robienie fanów w Karola na sucho. Zamiast jednej płyty są dwie to i drożej wiadomo będzie. A po prawdzie tylko dwa kawałki są z tych nigdzie nie publikowanych. Cała reszta to bonusy ze starszych płyt przeważnie z japońskich wydań.

Otóż to. Pomijając stan do percepcji czegokolwiek. Nie upraszczam, ale niestety większość moich znajomych, co tam bywają, to takie typy jednego wypadu na rok. Darmowo...Hajasz pisze: rok temu Przecież to darmowy spęd więc większość ma wyjebane co gra więc czy to Rotting Christ czy Anal Cunt żadna różnica.
Naprawdę!? Szok. Nigdy bym nie pomyślał. Chyba sobie tę sentencję napiszę gotykiem i dam do oprawienia.Szajtan pisze: 6 mies. temu "35 Years of Evil Existence - Live in Lycabettus" Album ten potwierdza, że najżywsze reakcje są przy utworach z początku kariery.

The Other Side to nie demo tylko split i jeżeli to jest smoliste granie to nie mam nic więcej do dodania oprócz tego, że ów split i to smoliste granie trwa chyba z 10 min. Hmm o czymś zapomniałem? Ano tak, że ten materiał to grindcore a momentami noise.TheAbhorrent pisze: 6 mies. temu dema The Other Side Of Life, Satanas Tedeum to znakomite, smoliste granie, do którego regularnie wracam od dekad.

No bo to takie właśnie boxy z dupy czyli poupychać co się da i chuj kasa ma się zgadzać. Akurat ten split, który jest bez znaczenia to kultowy już set z Sound Pollution a część rottingowa to też składak!!! Znajduje się tam parę kawałków z demo Decline's Return, jeden track z Leprosy Of Death i parę z tych taśm, do których zespół się jeszcze nie przyznał. Tak więc gadanie, że im później tym smoliściej jest bezsensowne bo początki RC nieświadomego słuchacza mogą zabić a w najlepszym przypadku spowodować niekontrolowany prysznic z dupy.TheAbhorrent pisze: 6 mies. temu że to część splitu jest dla mnie ciekawostką bez większego znaczenia. Słychać, że im później tym smoliściej