Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Będę "drążył" temat, czyli wykup zaległości. ;-)
Jeżeli ktoś jeszcze nie słuchał, to w pełni polecam. ;-) Cokolwiek, by moje polecanie znaczyło. :-D
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.

Tagi:
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Znany tu i ówdzie Iggy Pop na koniec swojego radiowego show w BBC zapuścił To See Death Just Once, ale chyba żeby się zlitować nad słuchaczami, zrobił to w dwóch częściach przerwanych alt-rockowankiem.

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m0024ft6
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Zsamot pisze: rok temu Jeżeli ktoś jeszcze nie słuchał, to w pełni polecam. ;-) Cokolwiek, by moje polecanie znaczyło. :-D
W swojej niszy klimatycznego, ciężkiego, technicznego grania grupa nie do zajebania, a ostatni album to faktycznie mocny cios. Nie zwalniają tempa ani na chwilę. Podpisuję się pod polecanką.
Awatar użytkownika
Thorgal
Tormentor

Thorgal

kurz pisze: rok temu
Zsamot pisze: rok temu Jeżeli ktoś jeszcze nie słuchał, to w pełni polecam. ;-) Cokolwiek, by moje polecanie znaczyło. :-D
W swojej niszy klimatycznego, ciężkiego, technicznego grania grupa nie do zajebania, a ostatni album to faktycznie mocny cios. Nie zwalniają tempa ani na chwilę. Podpisuję się pod polecanką.
Mam dziwnie z tą kapelą, bo to nieczęsty przypadek, że lepiej znam nowe rzeczy, niz stare płyty.
Posiadłem 2 ostatnie albumy na plaskach i musze stwierdzić, ze mi się podobają, zwłaszcza Cutting the Throat of God - dla mnie ta muzyka ma dużo oddechu, jak na tego typu granie. I czy aby nie jest łagodniej, czy tylko takie wrażenie bo wchodzi dość łatwo?

Ze starych na pewno zaopatrzę się na pewno w Everything Is Fire tylko musi się kiedyś trafić w rozsądnej cenie
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Thorgal pisze: rok temu Cutting the Throat of God
czy aby nie jest łagodniej, czy tylko takie wrażenie bo wchodzi dość łatwo?
Zdecydowanie jest i zdecydowanie w ich przypadku wyszło im to (i mi) na dobre:). Na poprzedniej stronce masz więcej.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE