Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Our Survival Depends On Us

Hajasz

Obrazek

Obrazek

Tak to jest Austria i chyba najbardziej znany i hejtowany zespół z kręgu doom sludge metal. Do 2009 roku nawet nie miałem pojęcia, że taki zespół istnieje aż posłuchałem nieświętego splitu z samym Der Blutharsch!!! Tak tym Der Blutharsch jeszcze bez dopisku co skutkowało automatycznie, że zostali oskarżeni o propagowanie nauk pewnego pana z małym wąsiurkiem. No ale to wszystko pierdolić bo ważne jest granie a te jest niesamowite mimo, że wszystkich płyt nie słyszałem to wiem, że to kawał oryginalnego grania a w wielu momentach zwłaszcza z pierwszych materiałów można nawet zacytować takie piękne hasło "Odpal sobie OSDOU i poudawaj, że wiesz o co chodzi". Świetny oryginalny i nietuzinkowy doom, który nawet mnie zachęcił do sprawdzenia wszystkich albumów bo znam tylko dwa pierwsze.

Skład:
Mucho Kolb - Guitars, Vocals (1999-2021, 2024-present) ex-The Tempter (live), ex-Obscure Anachronism, ex-Soulsearch, ex-My Midnight Sun
Thomas Apfelthaler - Drums (2015-2021, 2024-present)
HJ Gmeilbauer - Keyboards (2015-2021, 2024-present) ex-Soulsearch, Magdalena, Sturmpercht, Thelema (Aut)
Klaus Buchebner - Bass (2024-present) ex-Imprecated Destiny
Reiner Maislinger - Guitars, Vocals (2024-present)
▼ Byli muzycy
Aly - Bass
Ly - Bass
Barth - Bass, Vocals (?-2021) ArsGoatia, Tabula Rasa, ex-Belphegor
Mani Eibner - Drums ex-Tanqeray
Thom - Guitars, Vocals (?-2021) ArsGoatia, Daeth Daemon, ex-Soulsearch, Feyndhammer
Dyskografia:
2000 - Breathe [demo]
2005 - Jumping Once Too Often into the Ocean That Had Always Been Our Inspiration
2009 - Der Blutharsch / Our Survival Depends on Us [split]
2009 - Painful Stories Told with a Passion for Life
2015 - Scouts on the Borderline Between the Physical and Spiritual World
2019 - Melting the Ice in the Hearts of Men

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Ou ... n_Us/41682
BC: https://oursurvivaldependsonus.bandcamp.com/music
GRINDCORE FOR LIFE

Tagi:
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Wszystko spoko, ale po co się umazali czerwonym barszczem? Będzie sprawdzane.