Awatar użytkownika
yog
Tormentor

Negative Plane 4.04.2025 Wrocław, Łącznik

yog

Obrazek

Negative Plane zagra jedyny polski koncert trasy The Pact... we wrocławskim klubie... Łącznki.

4 kwietnia 2025.

A Berlin wrócił do Polski.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

No i to jest pewnie najlepsze info przed łiiiikendem.
Tam na plakacie parówiarze walnęli babola, bo klub nazywa się Łącznik - świetne , klimatyczne miejsce w starej zajezdni tramwajowej.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Pokazuję i objaśniam, że 4 kwiecień to piątek więc można pozwiedzać miasto nocą.
GRINDCORE FOR LIFE
GHC

GHC

Bdb news, taki band pod domem :D
Jedyne co mnie martwi to to, że w tym dniu jest już zaplanowany inny gig w Łączniku...

Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

No co, lewaczki poczekają aż mroczni panowie skończą swój set i tyle :D
Panzer Division Nightwish
GHC

GHC

No i ostatecznie koncert odbędzie się w klubie Liverpool. Doombringer jako support!

Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

No i jak tam, walezjusze? Kupiliście już bilet? Bo ja tak! Z kim się widzę na RYTUALE?
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Oczywiście ! A czy można liczyć na występ DD w koszulce Cruel Force?😃

Plan na wiosnę ułożony, bilety w kielni
4/4 N.PLANE wroc.
22/4 B.CURSE wroc.
16/5 GODFLESH wawa
30/5 INQ. wroc.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Kierwa, panie! Ależ to było dobre! Ależ to było metalowe to the bone! Z dziesięć razy lepszy koncert niż w Łodzi lata temu. Odegrane całe The Pact + dodatki na bis z kulminacją w postaci mojego ulubionego The Chaos Before the Light na koniec.
Brzmieniowo to jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem W OGÓLE, a trochę ich już było. Z pewnością pierwsza trójka. Bas! Jak ten bas był słyszalny, jak stanowił kontrast do wysoko nastrojonych wioseł. Kunszt muzyków taki, że można było to wręcz oglądać bez dźwięku, sam widok gry gościa na bateriach, gościa na grubym i wiosłowych sprawiał maksymalną przyjemność.
Ponad godzina kultowego METALU. Czapki (Hajasza hehe) z głów, szczęki na podłodze.

Doombringer jak zawsze klasa. Ja jeszcze dodatkowo byłem spragniony ich muzyki, bo dawno nie oglądałem, dawno nie słuchałem no i cóż, jak zawsze rewelka. Szkoda tylko, że nie mieli merchu, bo warto by w końcu wymienić śmieszne kompakciki na jedyny słuszny nośnik ;)

Sex-Mag jak zawsze takie se. Można posłuchać, w sumie chyba jeden z lepszych ich koncertów, ale całościowo jakoś to do mnie nie trafia.

Towarzysko, czego można było się spodziewać - bdb. Ale na takim wydarzeniu to ciężko byłoby nie zbić kupy piątek i uciąć, nawet pokrótkich, pogawędek. Forum także się stawiło w sile trzech osób, co cieszy :)
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Na dzień dobry te pierwsze dwa numery z The Pact .. rozwaliły mnie i w zasadzii już na ich podstawie wystawiam chłopakom najwyższą możliwą notę (mimo tego iż jestem zdania że w większym klubie- takim jak planowany wcześniej "Łącznik" , szczególnie środkowa cześć ich występu zabrzmiałaby jeszcze lepiej - chodzi mi o tej najbardziej intensywne momenty kilku numerów).
Klasa.

Doombringer? Pozytywne zaskoczenie - nabrałem chęci by wrócić sobie do ich płyt.
W średnich i wolnych tempach bardzo przypominali mi CDG. No i ten opętany wzrok i zachowanie wokalisty - wyglądał jak przywódca jakiejś małej sekty odciętej od świata gdzieś na odludziu;)

Pozdrawiam dwóch forumowych łobuzów!🍻
Obrazek
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

DiabelskiDom pisze: 10 mies. temu Forum także się stawiło w sile trzech osób, co cieszy :)
Kierwa czterech bo jeszcze był ten, który jak mu się znudzi war metal to sobie włącza Sodom :lol:

SexMag to chyba lepiej słuchać niż oglądać. Jedyny plus jaki odnotowałem to wielokrotne intensywne gładzenie pałąka od mikrofonu przez wokalistę.
Na grubym w Negative Plane wystąpił gościnie Abelard Giza.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Aaa, faktycznie, był @Metalized przeca, także gadane było i piątkowane :D
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

Stanowczo dementoruję, nigdzie nie byłem, to mój brat bliźniak :)
A co do wrażeń koncertycznych to widziałem Niepozytywny Samolocik również we Wrocławiu jakoś z 14 lat temu i wtedy byłem bardzo zachwycony koncertem a wczoraj jakoś się zmęczyłem i zaczęło mnie nudzić. Supporty lepiej pograły, szczególnie Doombringer. Pan Mieszko I czy tam 666 odwalił wokalne piekło i forma olimpiańska. Sexmag w sumie spoko, muzyka na koncerty dobra bo każdy zna nawet jak nie zna.
Pozdrowienia dla forumników obecnych. UGH!