Jeszcze raz tracisz wiarę w lepszy płyt, który ma nadejść.Vexatus pisze: 3 mies. temu Czekam na jakiś nowy materiał w odświeżonym składzie, ale rewelacji się nie spodziewam.
Też się tak zastanawiam jak ktoś mi mówi, że jest fanem blek metalu ale jak słyszy Offspring to zakłada porty z krokiem do kostek.
Bardzo możliwe, że polecałem, ale raczej nie ze względu na Norwegię, tylko ze względu na klimat raw/umpa-umpa, bo wiem, że lubisz.Wędrowycz pisze: 3 mies. temu chyba @Vexatus nawet mi jako polecankę podrzucał bo stara Norwegia motzno.
A ktoś tak robi? CokolwiekHajasz pisze: 3 mies. temu Też się tak zastanawiam jak ktoś mi mówi, że jest fanem blek metalu ale jak słyszy Offspring to zakłada porty z krokiem do kostek.
Ok, to coś konkretnego warto sprawdzić? W sensie pytam o konkretny materiał.Vexatus pisze: 3 mies. temu Bardzo możliwe, że polecałem, ale raczej nie ze względu na Norwegię, tylko ze względu na klimat raw/umpa-umpa, bo wiem, że lubisz.
Czy zespół jest poważny, mniej poważny czy niepoważny to pojęcia nie mam.
To chyba o mnie chodzi, bo killa zespołów black metalowych lubię, ale częściej słucham Offspring.
Raczej o @yogzora, bo to skejter boj.
Wstydziłbym się słuchać takich rzeczy. Plastikowe brzmienie gitar i pseudo-doomowy riff cienki jak sik pająka. Połączenie Mansona z Reznorem wizualnie ratuje się jakimiś dziwnymi efektami na wokalu. Bardziej zadziorny i ryzykowny był ostatnio longplej Coldplay.
A jednak mimo ostrzeżeń posłuchałeś. I co teraz??? Jesteś pozer jakich mało. Mam tylko nadzieję, że wstyd masz zakryty.
Swędzą mnie kukle i mam ochotę na szwedzki black metal. Kurwa jak ja was wszystkich nienawidzę!
No widzisz, jak chcesz to potrafisz mądrze gadać!!!pp3088 pisze: 3 mies. temuSwędzą mnie kukle i mam ochotę na szwedzki black metal. Kurwa jak ja was wszystkich nienawidzę!