To bardzo proste, wsiadasz i jedziesz. Tylko wrzuć zdjęcia z pytą, wiadomo że słuchacze black metalu to geje, niech też mają coś od życia.
To bardzo proste, wsiadasz i jedziesz. Tylko wrzuć zdjęcia z pytą, wiadomo że słuchacze black metalu to geje, niech też mają coś od życia.
Dla mnie ma, wygląda jakby chciał powiedzieć:Lis pisze: 2 lata temu
Wóda, las, kryminalne tatuaże, pyta na wierzchu, to jest black metal. Chociaż idealnie jeszcze byłoby gdyby wygrażał pięścią w niebo i robił minę sugerująca złe zamiary.
W czyjejś dupie.porwanie w satanistanie pisze: 2 lata temu Dla mnie ma, wygląda jakby chciał powiedzieć:
"A teraz czary mary, za chwilę ta butelka zniknie!"
Mocne słowa jak na fana Katatonia, In Flames i podobnych...kataton88 pisze: 2 lata temu Geje to se mogą Najtfisza słuchać. BM mogą słuchać co najwyżej zatwardziałe pedały.
Bo miał chujową okładkę, no przecież mówiłem.Vexatus pisze: 2 lata temu Właśnie się zastanawiam nad powodem tej wielkiej ekscytacji nową EPką, bo ostatniego pełniaka nikt nie zauważył.![]()
Kata jest dla wrażliwych serduszek, które jednak wciąż z kobietami coś próbują. Płomyki chuj wie dla kogo, dla mnie można zaorać. Ironia nie dla wszystkich.Vexatus pisze:Mocne słowa jak na fana Katatonia, In Flames i podobnych...kataton88 pisze: 2 lata temu Geje to se mogą Najtfisza słuchać. BM mogą słuchać co najwyżej zatwardziałe pedały.![]()
Co za ryżyfobia!
Srebrny Wąż to syf straszliwy. Imho lepiej już pozbierać wszelkie splity i epki, na których zmienia się tylko kolejność kawałków, by po stokroć słuchać z radością takich hitów jak Pure Blood, w jakości od najchujowszej, po tą jeszcze gorszą.Vexatus pisze: rok temu https://www.metal-archives.com/albums/G ... ent/989354
Jakiś imbecyl z MA stwierdził, że to teraz jest pełniak. Nie wiem po co. Chyba żebym nie miał kompletu pełniaków na winylach.![]()
Do Knurzum, to jednak daleko. Najlepszy i tak surowy debiut, potem już tylko wymachiwanie wacusiem na łonie natury.Vexatus pisze: rok temu Ta płyta to straszna bieda. Nie wiem po co nagrywa takie rzeczy. Może chce być jak Bóżóm?

Klimat zbliżony, ale mimo wszystko trochę inny. Aki to też mocny zawodnik. Sra tymi materiałami jak natchniony.brzask pisze: 2 mies. temu ten sam klimat co na trylogii Nostalgia innego fińskiego zbója, tj. z Kalmankantaja. Polecam szczególnie pierwszą i drugą część.
Ale cóż to za herezje ?! Które nowsze płyty są słabsze ? Ta z 2023 jest zajebista.Te "nowsze" płyty są już raczej słabsze, no.. ewentualnie średnie i tyle.
Opinia jest jak dupa - każdy ma swoją.
Dobrze gada. Dać mu dupy !Jak na mój skrzywiony gust to Goatmoon nie ma żadnej słabszej dużej płyty
Ale każda dupa musi być dobrze uzawsadźniona !Opinia jest jak dupa - każdy ma swoją.
Goatmoon nie ma żadnej słabszej dużej płyty
No i bardzo dobrze, bo to stwierdzenie wygłoszone (V)ex cathedra.TITELITURY pisze: 2 mies. temu powtórzmy jeszcze raz za Laxatusem:Goatmoon nie ma żadnej słabszej dużej płyty
Cepelią, trzeba bardzo chcieć, żeby nie słyszeć w Goat Horns cepelii.TITELITURY pisze: miesiąc temu jeśli Goatmoon jest cepelią, to czym jest Nokturnal Mortum ( szczególnie na Goat Horns )
Jest. Na debiucie. Po prostu to słowo jest używane w środowisku bardzo nieumiejętnie i wbrew znaczeniu.