Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

dj zakrystian pisze: 2 tyg. temu
Hajasz pisze: 2 tyg. temu Co to jest ironia??? Kiedy czterech tępaków myśli, że jak nagrają koślawy blek i sobie zrobią fotę przy kredensie obrosną kultem po wsze czasy. No takie historie to pewnie tylko u konoponickiego albo nazarena bo gówno to takie, że przy tym to nawet demówki Countess, Von a nawet Blasphemy błyszczą niczym nieskazitelny diament. Natomiast bardzo popieram typa co postanowił sobie wydawać kolejne płytki i ruchać bleków na sucho bo to przecież kult.
bo taki uwielbiany Live in Leipzig, to kunszt wykonania i brzmienia, gdzie kilku najebanych jak Szpak Michał typów z trudem odgrywa swoje numery, no nie?
Ludwiczku nie kompromituj się z tym porównaniem!!!
GRINDCORE FOR LIFE

Tagi:
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

No właśnie, po co na półce Live in Leipzig, jak się ma te kawałki odegrane jak należy, a debiut Mutiilation wiadomo kult!!!!!!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

yog pisze: 2 tyg. temu No właśnie, po co na półce Live in Leipzig, jak się ma te kawałki odegrane jak należy, a debiut Mutiilation wiadomo kult!!!!!!
Mój kvlt jest lepszy, niż twój i tyle. XD
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex

Pierwsze skojarzenie z ta nową okładeczką.
Obrazek
"Between Shit and Piss we are Born"