Bardzo dobry ten nowy płyt. Wszystko to już było i absolutnie niczym mnie panowie nie zaskoczyli, ale słucha się tego doskonale. Nóżka i główka same chodzą...
Wpadł mi w ucho nowy materiał – to staroszkolny, prostolinijny death metal w duchu lat 90. Numerom nie brakuje fajnego, skocznego groove'u, przy którym aż chce się potupać i wypić piwo. Grają swoje. Nie bawią się w zbędne ozdobniki i nie próbują przypodobać się na siłę młodemu pokoleniu. Może i nie jest to pierwsza liga, ale historia gatunku wielokrotnie pokazywała, że to właśnie do takich kapel wraca się najchętniej. Warto sprawdzić, bo album zapewnia po prostu świetną zabawę.
Szajtan pisze: 6 dni temu
Wpadł mi w ucho nowy materiał – to staroszkolny, prostolinijny death metal w duchu lat 90.
Bardzo dobry ten nowy płyt, ale staroszkolny Death Metal to nie jest - groove, praca perkusji i praca gitar z innej parafii. Ale mniejsza o szufladkowanie - najważniejsze, że nagrali dobry materiał.
Bardzo dobry, bo to w ogóle dobry zespół jest. Przyznam szczerze, że z takiego grooviastego, motorycznego death metalu nowe Vomitory podobało mi się ostatnio nieco bardziej, ale nowy alum dżunglozgnilców też dostarcza mnóstwo satysfakcji.
Szajtan pisze: 6 dni temu
Może i nie jest to pierwsza liga, ale historia gatunku wielokrotnie pokazywała, że to właśnie do takich kapel wraca się najchętniej. Warto sprawdzić, bo album zapewnia po prostu świetną zabawę.