Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

tomder pisze: 13 godz. temu zlał się na mnie Cwel
Gówno mnie obchodzi co robisz w tak zwanym wolnym czasie...
tomder
Master Of Reality

tomder

Vexatus pisze: 13 godz. temu
tomder pisze: 13 godz. temu zlał się na mnie Cwel
Gówno mnie obchodzi co robisz w tak zwanym wolnym czasie...
Odpowiednia i zdrowa reakcja. Mniejsza o to, słucham sobie debiutu Sznura i jest całkiem inny niż skrytykowany przeze mnie Cwel. Muzycznie jest na czym ucho zawiesić, a i tekstowo jest inaczej. Przede wszystkim teksty mają jakiś sens. Szkoda tylko perkusji, że jest z komputera.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

tomder pisze: 4 godz. temu Odpowiednia i zdrowa reakcja.
:D
tomder pisze: 4 godz. temu słucham sobie debiutu Sznura i jest całkiem inny niż skrytykowany przeze mnie Cwel.
No i wchodzi zdecydowanie lepiej? Ta nowa płyta całkiem spoko, ale to wszystko jakieś takie bez klimatu. Stare materiały były proste i koślawe, ale miało to wszystko ręce, nogi i rogi, a ta nowa jest przekombinowana. Gdzieś tam wyżej pisałem, że muzycznie jest w tym projekcie coraz lepiej i przez to paradoksalnie coraz gorzej.
tomder
Master Of Reality

tomder

Vexatus pisze: 2 godz. temu
tomder pisze: 4 godz. temu Odpowiednia i zdrowa reakcja.
:D
tomder pisze: 4 godz. temu słucham sobie debiutu Sznura i jest całkiem inny niż skrytykowany przeze mnie Cwel.
No i wchodzi zdecydowanie lepiej? Ta nowa płyta całkiem spoko, ale to wszystko jakieś takie bez klimatu. Stare materiały były proste i koślawe, ale miało to wszystko ręce, nogi i rogi, a ta nowa jest przekombinowana. Gdzieś tam wyżej pisałem, że muzycznie jest w tym projekcie coraz lepiej i przez to paradoksalnie coraz gorzej.
Nie chciałem opisywać Cwela jak materiał nadający się do klopa. Tak wyszło, może akurat twórcom o to chodziło. Może chcieli wzbudzić skrajnie negatywne emocje wkórwienia, zażenowania i beznadziejności. Może to dlatego, że deathwhore tak zachwalał teksty i koncepcje.
Ja tam nic nie widzę w tych tekstach. Są proste, chamskie i bez wyczucia- może tak ma być, narazie nie rozumiem ich.

Jedno wiem napewno, początki tego projektu nie były złe. Na Cwela może jeszcze przyjdzie czas, może kiedyś polubię. Nie skreślam, może będę wracać, w szczególności że jest na streamie.
Awatar użytkownika
kataton88
Tormentor

kataton88

tomder pisze: godzinę temu Ja tam nic nie widzę w tych tekstach. Są proste, chamskie i bez wyczucia- może tak ma być, narazie nie rozumiem ich.
Trochę taki (jeszcze bardziej) upośledzony Wojaczek, tylko bez wrażliwości i właśnie wyczucia tegoż. Ogólnie lepiej tak niż rozbić się na bezpośrednich cytatach.