Tak, zmarły basista B.War grał od Those of the Unlight do World Funeral.TITELITURY pisze: 14 godz. temu Ten gość grał na najlepszych płytach Nadruk, czyli na Panzer Division, La Grande oraz World Funeral ?
Regularnie wracam do tej płyty. Może nie słucham już tak często jak kiedyś, ale jednak wracam.Zsamot pisze: dzień temu Ależ mi ten Panzer Division w swoim czasie pięknie namieszał. Totalny album.
Zamiast tracić czas na takie gówno nie lepiej sobie zabrać stołek i udać się na jakiś przejazd kolejowy i posłuchać jak zapierdala pendolino???
Dzięki za polecenie. Faktycznie sprawdziłem i napisane jest, że co to jest ironia??? Kiedy nagrywasz przejeżdżające pociągi zamiast po prostu położyć się pod nie i posłuchać metalu.Vexatus pisze: 5 godz. temu Po co się spalasz w temacie Marduk? Nie lepiej wziąć do ręki słownik i wreszcie sprawdzić co to jest ironia?
Umiejętność korzystania ze słownika mniej więcej na poziomie umiejętności rozpoznawania dobrej muzy. Wszystko się zgadza.
Jesteś terrorystą, albo ruskim dywersantem.Hajasz pisze: 5 godz. temuZamiast tracić czas na takie gówno nie lepiej sobie zabrać stołek i udać się na jakiś przejazd kolejowy i posłuchać jak zapierdala pendolino???
A Ty znowu nic nie rozumiesz. Jak zwykle...Hajasz pisze: 2 godz. temu Przecież to Piszczałka jest jebnięty i sobie pociągi nagrywa kierwa a nie ja.