Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Ten gość grał na najlepszych płytach Nadruk, czyli na Panzer Division, La Grande oraz World Funeral ?
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.

Tagi:
tomder
Master Of Reality

tomder

TITELITURY pisze: 14 godz. temu Ten gość grał na najlepszych płytach Nadruk, czyli na Panzer Division, La Grande oraz World Funeral ?
Tak, zmarły basista B.War grał od Those of the Unlight do World Funeral.
La grande…wyśmienita pozycja również.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Zsamot pisze: dzień temu Ależ mi ten Panzer Division w swoim czasie pięknie namieszał. Totalny album.
Regularnie wracam do tej płyty. Może nie słucham już tak często jak kiedyś, ale jednak wracam.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Pewnie, że już trochę musiałem "odpocząć" od takiej płyty. Ale to normalne, gdy się coś wałkuje non stop, niemniej, jak tylko najdzie ochota- to znów trochę trwa, nim wyjdzie z "plejlisty". Super jest czas albumu, nie ma grama nudy. Takie powinny być intensywne albumy- 38-45 minut.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Vexatus pisze: 12 godz. temu
Zsamot pisze: dzień temu Ależ mi ten Panzer Division w swoim czasie pięknie namieszał. Totalny album.
Regularnie wracam do tej płyty. Może nie słucham już tak często jak kiedyś, ale jednak wracam.
Zamiast tracić czas na takie gówno nie lepiej sobie zabrać stołek i udać się na jakiś przejazd kolejowy i posłuchać jak zapierdala pendolino???
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Pociągów czasem też słucham i nawet nagrywam ich przejazdy odpowiednim sprzętem. Taki jebnięty jestem. Po co się spalasz w temacie Marduk? Nie lepiej wziąć do ręki słownik i wreszcie sprawdzić co to jest ironia?
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Vexatus pisze: 5 godz. temu Po co się spalasz w temacie Marduk? Nie lepiej wziąć do ręki słownik i wreszcie sprawdzić co to jest ironia?
Dzięki za polecenie. Faktycznie sprawdziłem i napisane jest, że co to jest ironia??? Kiedy nagrywasz przejeżdżające pociągi zamiast po prostu położyć się pod nie i posłuchać metalu.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Hajasz pisze: 4 godz. temu co to jest ironia???
Umiejętność korzystania ze słownika mniej więcej na poziomie umiejętności rozpoznawania dobrej muzy. Wszystko się zgadza. ;)
tomder
Master Of Reality

tomder

Hajasz pisze: 5 godz. temu
Vexatus pisze: 12 godz. temu
Zamiast tracić czas na takie gówno nie lepiej sobie zabrać stołek i udać się na jakiś przejazd kolejowy i posłuchać jak zapierdala pendolino???
Jesteś terrorystą, albo ruskim dywersantem.
Kto się w dzisiejszych czasach udaje na przejazdy kolejowe? Dywersancie, nie tędy droga, my tu piszemy o muzyce nie o pociągach.
Mam donieść do służb ochrony, że na forum jest element podejrzany i wywrotowy.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Przecież to Piszczałka jest jebnięty i sobie pociągi nagrywa kierwa a nie ja.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Hajasz pisze: 2 godz. temu Przecież to Piszczałka jest jebnięty i sobie pociągi nagrywa kierwa a nie ja.
A Ty znowu nic nie rozumiesz. Jak zwykle... :D

No i proszę mi się odstosunkować od kolegi @tomdera, bo w dalszym ciągu wisi mi kasę za urwanie dupy ze śmiechu i wizytę u proktologa! :D