Piszczałka siedzący z gołym klaciorem na wózku inwalidzkim.yog pisze: rok temu A co może być bardziej blackowego, niż darcie mordy na skraju lasu w przebraniu trolla??
Quorthon się nie liczy w generalnej klasyfikacji, bo on grał w swojej własnej lidze...
<uchyla kapelusz i kłania się>
Nie ma nic bardziej black metalowego.yog pisze: rok temu A co może być bardziej blackowego, niż darcie mordy na skraju lasu w przebraniu trolla??
Dobry płyt i to nieco bardziej surowe brzmienie tylko dodaje kolorytu.
To mój. Czegoś tam nie mieli z mojego zamówienia i wziąłem Arckanum w to miejsce, ale zamiast usunąć pozycję jak przy normalnej sprzedaży, to ilość została wyzerowana i tak to sobie wisi od paru już lat.Thorgal pisze: rok temu Dobra Chujki, przyznać się!
Kto sprzątnął ostatni egzemplarz LP Fran Marder od Dawida?
Dziwne, bo ja ją już miałem w koszyku a teraz nawet nie ma opcji dodania do koszyka. Albo była jeszcze jedna sztuka albo niworoczna inwentaryzacja.yog pisze: rok temuTo mój. Czegoś tam nie mieli z mojego zamówienia i wziąłem Arckanum w to miejsce, ale zamiast usunąć pozycję jak przy normalnej sprzedaży, to ilość została wyzerowana i tak to sobie wisi od paru już lat.Thorgal pisze: rok temu Dobra Chujki, przyznać się!
Kto sprzątnął ostatni egzemplarz LP Fran Marder od Dawida?
Bez przesady, przecież nie mówimy o wydaniuThorgal pisze: rok temu Z tego co widzę, to ciężko teraz zdobyć będzie ten album, więc gratuluję posiadania.

Warto czasami poczekać.Thorgal pisze: 10 mies. temu Zawsze jak już sięgnę do kieszeni i skompletuję, to pojawiają się reedycje...
Jest czerwone logo i tytuł płyty![]()
Wiadomix! Kto regularnie Arckanum nie słucha, tego @Hajasz na balkonie...
Jeden z najlepszych niusów ostatnich lat.yog pisze: 3 mies. temu Podobno Arckanum wraca i nowe albumy w drodze a jeden to nawet "soon". W Darkness Shall Rise.
A co Ty taki zdziwiony? Normalny antykosmiczny opis normalnego antykosmicznego Arckanum.

Papy z dachu na razie nie zrywa, źle też nie jest. Szkoda, że takie krótkie, czekam z niecierpliwością na pełniaka...