Powiedzieć, że sztos to jakby nie powiedzieć nic

Namówiłeś mnie, jestem na pestenoirowym detoxie i kilka dni ich nie słuchałem. Tak się powinno grać black metal, jak Peste Noire na tym albumie. Wspaniałe brzmienie.

Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z KPN. Płyta jest turbokonkret, dawno nie słyszałem tak dobrego bleciora. Tu nawet te "przaśne" i "wesołe" średniowieczne melodyjki akompaniujące zadżumionemu danse macabre rodem z XIV-wiecznej Francji robią niesamowitą robotę. Kupuje takie granie jak pojebionyog pisze: 7 lat temu
Namówiłeś mnie, jestem na pestenoirowym detoxie i kilka dni ich nie słuchałem. Tak się powinno grać black metal, jak Peste Noire na tym albumie. Wspaniałe brzmienie.

Mirror Snake nie dane mi było poznać. Painted Doll jest bardzo przyjemne. Myślałem że kawałek tytułowy to będzie cover tego:deathwhore pisze: 7 lat temu słuchałem kilka dni temu tego Painted Doll, świetna płyta. Chociaż Mirror Snake było lepsze.

yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem

yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem

Ostatni Krawczyk?Astral pisze:Onwards to Golgotha wiadomo kogo.

Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć