Wędrowycz pisze: ↑4 lata temu
A to poznałem przy okazji remasterów z NoEvDia i powiem szczerze bardzo mi się spodobało:
Uuu w latach 90 na maksa zasłuchiwałem się w dwóch pierwszych albumach Elend, taka symfoniczna muza z "metalowymi" wokalami Wtedy to było coś.
W cholerę lat nie słuchałem, aż sobie sprawdzę czy dalej daje radę czy kwadrat do oporu
bogusz pisze: ↑4 lata temu
Dzisiejszy dzionek pod znakiem Burzum
Zainwestowałbym parę groszy i zrobił dzień pod znakiem szmatki do kurzu.
bogusz4 lata temu
bogusz
oj tam oj tam, i tak nie uwierzysz jak napisze, że było wycierane, niestety u nas czas remontów i po 2 godzinach od wycierania wygląda jak przed:P
ale dziękuję z konstruktywny komentarz
Uwierzę, bo też miałem remont i wiem, że jak np. ścierają ściany to pył jest absolutnie wszędzie, nawet przez szparę pod drzwiami się do pomieszczenia przedostanie. Dlatego doradzają oklejenie wszystkiego stretchem i wyjazd z chałupy.
Nekroskop pisze: ↑4 lata temu
Uwierzę, bo też miałem remont i wiem, że jak np. ścierają ściany to pył jest absolutnie wszędzie, nawet przez szparę pod drzwiami się do pomieszczenia przedostanie. Dlatego doradzają oklejenie wszystkiego stretchem i wyjazd z chałupy.
No to wiesz o czym piszę. Fakt najprościej byłoby wyjechać, niestety pracować trzeba coby kasa na winylki i cedeki była:P Jedno musze przyznać, paproch na pokrętle phone lvl jest straszny i nie wiem skąd się zapodział bo już go tam nie ma
bogusz pisze: ↑4 lata temu
Dzisiejszy dzionek pod znakiem Burzum
Zachęciłeś mnie, takiego zestawu nigdy za wiele Muszę w końcu zakupić sobie "Hlidskjalf", bo tylko jego mi brakuje z tych Burzumów, które chciałem mieć w kolekcji.
''Jeżeli nam zabraknie sił
Jeżeli nam zabraknie sił
Zostaną jeszcze morze i wiatr
Nadejdzie nasz czas
Nadejdzie nasz czas
Jeżeli nam zabraknie sił
Jeżeli nam zabraknie sił
Nadejdzie nasz czas
Nadejdzie nasz czas
Jeżeli nam… ''
Telewizor, tylko włączony, wciąż bezskutecznie próbuje poprzestawiać kable w moim umyśle, transmitując o męczeńskim losie Margot, którego wjebano do męskiego aresztu - wszystko podszyte narracją o najgorszych czasach minionego stulecia. Nagle poczułem inspirację, żeby posłuchać czegoś, czego dawno nie słuchałem:
We have explored, triumphed and ruled – such is the way of man. Now we are to apologize, to stand in debt to those once conquered? For collective guilt we should stand and watch our heritage raped, to do nothing as our future follow the cattle down the valley of death? Hah! I owe nothing to anyone but my own race.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
yog4 lata temu
Tormentor
yog
Ostatnio leciały dysko takich zespołów jak Baise Ma Hache, Liege Lord, Riot, Diabolicum czy Beherit, a dziś rozpocząłem Manilkę.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Poprawię, żeby młodszych adeptów nie wprowadzać w błąd:
III >= IV > I > II
Nie żartuj sobie. Czwórka poza jednym utworem to taka sama nuda jak dwójka tak więc nie może być lepsza od jedynki gdzie cała płyta to cudo z kosmicznej otchłani.
kurz pisze: ↑4 lata temu
Ja rąbię teraz to; z każdym przesłuchaniem coraz bardziej mi siedzi:
Też fajne. Czy dobrze słyszę sampelek: Godflesh - Flowers w HOSPITAL?
Też mi się tak skojarzyło, uwielbiam ten utwór i tę epkę. Okładkę Justin pożyczył z "Meshes of the Afternoon" - świetny surrealistyczny klasyk z 1943, polecam!
Zamilska całkiem spoko, miałem kiedyś nawet cdka kupić, ładnie leci.
Prophecy of Doom też spoko, inaczej nie dostaliby tak pięknego tematu ode mnie.
Pierwszy utwór bardzo dobry, potem robi się nudziarstwo, szkoda.
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
Słuchałem sobie 2 pierwszych pełniaków 1349 i stwierdzam, że są naprawdę klawe. Z perspektywy czasu nawet nie wiem, czy "Beyond The Apocalypse" nie jest odrobinę lepsze, bo tyle jest tu patentów które mocno wryły się banię.