No nie czyta uważnie, bo nie zauważył że Umbrtka jest prawdziwie true, a reszta BM z lat 90-ych to mizerni protoplasci.
Jakbym chciał być złośliwy, tobym powiedział, że rozświetlasz ten mrok światłem swojej egocentrycznej duszy, ale nie chcę być, to nie powiem. Wszak samouwielbienie można czytać także jako oznakę zdrowia psychicznego, a w tym przypadku to tylko pogratulować.TITELITURY pisze: 5 lat temu ja, jedyny posiadający prawdziwą gnosis pośród stada ślepych i błądzących, których wzrok nawet jeszcze nie skierował się w stronę wyjścia z jaskini.
Nie twierdze inaczej, tylko w twoich ustach to nadal brzmi jestem wielki.
No przeciez wiemy,wiemy.
Może to kod jakiś? Naturyści, swingersi ale brzmi jak zboczuchy.
Dlaczego?
Nathas pisze:Hej @brzasku! Szukasz tu poklasku?
ale rymujecie, coś zapewne pijecie!
Kolega się od kilku tygodni udziela na forum i dopiero teraz nieśmiało się wita.

Chyba wrzuce na talerz 'Been Caught Buttering'.Kozioł pisze: 4 lata temu Jaki tłok. Składacie sobie życzenia PMkami? Urodziny BL I nawet...
Wielkie joł forum, przed tobą zerówka, a może pierwsza klasa!
https://www.iheartberlin.de/wp-content/ ... 8NhPAs.gif[/img]
Pewnie mocno dbali, żeby im z japy leciało najmocniej, jak to możliwe.Kozioł pisze: 4 lata temu Jaki tłok. Składacie sobie życzenia PMkami? Urodziny BL I nawet...
https://www.iheartberlin.de/wp-content/ ... ss-GIF.gif
![]()
Część kusz. Dawno nie rozmawialiśmy. Mniemam że słuchasz Anal Cunt?kurz pisze: 4 lata temuPewnie mocno dbali, żeby im z japy leciało najmocniej, jak to możliwe.Kozioł pisze: 4 lata temu Jaki tłok. Składacie sobie życzenia PMkami? Urodziny BL I nawet...
https://www.iheartberlin.de/wp-content/ ... ss-GIF.gif
![]()
Elo Koziol.Piwo rozne,puszkowe,pozerskie,mixy ginu,takie tam......pilismy sobie z @CzłowiekMłotKozioł pisze: 4 lata temu Cześć Efil, jak ci mija rocznicowy wieczór, ja słucham
Sobie Rejoice od Der Blutharsch and the infinite church of the leading hand. Nawet sobie ich szmate z diabolusem zamówiłem.
Jakie pijesz piwko?![]()
Jak koneser win, to dobrze. Lepiej niż koneser rocka. Jak czytasz forum od dawna, to wiesz o co chodzibiały86 pisze: 2 lata temu Czytam to forum od tak dawna, że w końcu aż się zarejestrowałem. Entuzjasta black metalu, koneser win krajowych - to ja.
Korzystając z okazji, pozdrawiam wszystkich tradycyjnym, prasłowiańskim "joł!"
a to bardzo dobrze o Tobie świadczy. Jebać pejsbuki i inne.Nie używam mediów społecznościowych,
Lepiej bądź we Mgle i się udzielaj.void pisze: Raczej pozostanę tutaj w cieniu i będę wyszarpywać nowinki i muzyczne inspiracje z Waszych postów.
Od razu zacząłeś słuchać nakurwiania? Trudno mi w to uwierzyć, coś musiało być chwilę przed.Cyberking pisze: 2 lata temu zaczynałem w 2007-2008 i słuchałem zespołów jak Ancient Necropsy,Foetopsy,Atrocious Abnormality
Ja tam nie czuję się en masse nielubiana. Jednostkowo - wiadomo, nie każdy każdego musi lubić.
Może to kobieta jest, i poczuła się tu nielubiana?HUMAN pisze: 2 lata temu Ledwo co wlazł a juz zniecheca![]()
![]()
Panie , lubi sie lubi nawet na koncertach z koleżankami z forum rozmawia czy przez fon też
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()