Za piękne żeby się ziściło, Polacy nie będą zaszczepieni, a jak będą to i tak będą mieli w nosie wirusa (i w dupie), zwłaszcza tacy zwyrodnialcy jak fani metalu, i tylko koncerty disco polo do 2025.
deathwhore5 lat temu
Tormentor
deathwhore
Mam nadzieję, że temu pięknisiowi znów się paznokieć złamie i nie będzie mógł grać. A dlaczego? Bo jestem zawistny i tyle, sam nie pójdę, niech inni też się nie bawią
Nebiros pisze: 6 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Dobrze, że nie w Wawie, bo jeszcze bym poszedł.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Optymiści, hehe. We wrześniu będzie 19753853209 fala pandemii covid 2021 i pooglądać będzie można co najwyżej Martyniuka w TVP. Ale gruesom bym zobaczył. Natomiast w obawie o integralność odbytu, poszedłbym gdzieś się napić podczas grania Grave.
Przypominam, że od dziś można bilety kupować. Zamelduję się w Poznaniu, bo w końcu będę mógł Grave na żywo zobaczyć, a i przy okazji stare utwory Morbid Angel posłuchać. Mam nadzieję, że nie odwołają, bo byłoby mi przykro na serduszku.
yog pisze: 3 lata temu
polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
TITELITURY pisze: 2 tyg. temu Na złość rodzicom dam dupy koledze z brokułem na głowie !
Zsamot5 lat temu
Tormentor
Zsamot
Nie kupiłem jeszcze, bo już mam bilet na Mystic, Summer Dying Loud..
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.