Wez sie kurwa zabij!!!!!!!

yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem

Odpal czym prędzej, bo mi się już mocno wkręciło!Wędrowycz pisze:Bdb zestaw, tylko tego Sodality jeszcze nie odpaliłem w końcu

Różnica w brzmieniu wynika z tego, że remastery mają nieco bardziej zeunuszone wierzchołki kompresorem:Wędrowycz pisze: 5 lat temuJestem też ciekaw co wymodzą z planowanymi remasterami dwóch pierwszych pełniaków. Powyższe są naprawdę spoko, ten "Nemesis Divina" nawet bardziej mi pasuje, co prawda nie chciało mi się ich zestawiać z oryginalnymi wersjami, ale na pierwszy rzut (ucha) słychać co najmniej kilka różnic w brzmieniu.

Dema z lat 70., nagrane w nieprofesjonalnych okolicznościach, wyglądają lepiej niż to, więc obawiam się, że nie jest dobrze.
Co to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Muzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taki Szatanistyczny dowcip............................released April 1.Kozioł pisze: 5 lat temuCo to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Muzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztanistyczny dowcip to sprawdz tu o tutaj:::::::::::: viewtopic.php?f=8&t=3976Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temuTaki Szatanistyczny dowcip............................released April 1.Kozioł pisze: 5 lat temuCo to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Muzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalem ze mnie przerzuci tutaj:::::::::::::::::: viewtopic.php?f=8&t=464&hilit=venomKozioł pisze: 5 lat temuSztanistyczny dowcip to sprawdz tu o tutaj:::::::::::: viewtopic.php?f=8&t=3976Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temuTaki Szatanistyczny dowcip............................released April 1.Kozioł pisze: 5 lat temuCo to wiatrowy wietrzny BM?Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Muzycznie nie do konca Moja bajka jednak okladka jest na szostke z plusem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obok Ghost Doga mój ulubiony film Jima. Później Tarantino wyleciał z Kill Billem i Nienawistną Ósemką, bo Djano bliżej jest Bardzo Dzikiemu Zachodowi.kurz pisze: 5 lat temu
Jeden z najlepszych soundtracków, jakie słyszałem.
Jeden z najlepszych filmów, jakie widziałem.
Wszystko tam gra, każdy szczegół ma znaczenie.

Wczoraj w szolcie przypominane było the judgement nightpit pisze: 5 lat temuObok Ghost Doga mój ulubiony film Jima. Później Tarantino wyleciał z Kill Billem i Nienawistną Ósemką, bo Djano bliżej jest Bardzo Dzikiemu Zachodowi.kurz pisze: 5 lat temu
Jeden z najlepszych soundtracków, jakie słyszałem.
Jeden z najlepszych filmów, jakie widziałem.
Wszystko tam gra, każdy szczegół ma znaczenie.

Bez dwóch zdań najlepsze z najlepszych kino. I najlepsze ścieżki dźwiękowe, świetnie dobrana muza. Fajnie też brzmi Poza prawem.
W "Tylko kochankowie przeżyją" - świetny stoner/drone rock z lutnią, sam nagrywał z zespołem, przez "Broken Flowers" odkryłem Mulatu Astakate. Piękne są to ścieżki. Większość metalowania z The Limits of Control znałem wcześniej.