GODFLESH - LONG LIVE THE NEW FLESH 4 X LP BOX SET (AREC053)
PRE-ORDER : EXPECTED TO SHIP IN SEPTEMBER 2021
Limited to 500 copies (200 White / 300 Black)
Gold laminated lettering
150 copies (White Vinyl) with postcard signed by GODFLESH (SOLD OUT)
12 Test Pressings signed by JKB and contained in the actual box (SOLD OUT)
300 copies (Black vinyl)
Contains all new GODFLESH since reforming PLUS all dubs/remixes/versions that can be found on the domestic Japanese CD editions AND 2 unreleased songs from the POST SELF sessions
Limited copies will be distributed worldwide in October 2021
All purchases come with a .ZIP of NEW FLESH IN DUB VOL 1 (AREC053DUB) which contains all dubs/remixes/versions PLUS the unreleased POST SELF sessions tracks. This can also be purchased alone on Bandcamp and will be on streaming services imminently (July 2021).
AVALANCHE RECORDINGS 2021
LP 1 - A WORLD LIT ONLY BY FIRE
LP 2 - POST SELF
LP 3 - DECLINE & FALL EP +
LP 4 - POST SELF +
TRACKLISTING FOR +
LP 3:
A1 RINGER
A2 DOGBITE
A3 PLAYING WITH FIRE
A4 DECLINE AND FALL
A5 PLAYING WITH FIRE Dub
B1 RINGER Dub
B2 SHUT ME DOWN Version
B3 NEW DARK DUB
B4 IMPERATOR Version Dub
LP 4:
A1 PARASITE Alternative
A2 THE CYCLIC END Dub
A3 IN YOUR SHADOW Jk Flesh Reshape
B1 YOUR NATURE YOUR NURTURE (Previously unreleased from POST SELF sessions)
B2 GATEWAY (Previously unreleased from POST SELF sessions)
Kino Nocne. Ile razy człowiek czekał, by potem na filmie zasnąć.
A żebyś wiedział! Albo tuż przed, tyle nerwów przez to miałem że do dziś jak sobie przypomnę to się wkurwiamKozioł pisze: Kino Nocne. Ile razy człowiek czekał, by potem na filmie zasnąć.
Zastanawiam się czasem czy kiedykolwiek jakoś unowocześnią stronę www czy też zostanie już w tej formie na zawsze.
No, świetnie wycina na giętarce na Pure, poza tym to jak dla mnie, gównie nie Loop, a Main, jest przypisany do Roberta Hampsona, jako zespół wart ze wszech miar uwagi.
+ NEW GODFLESH album is being demoed right now, all being well will release late 2022.
+ GODFLESH Pure LIVE should also be released this year on what is the 30th anniversary of the album; if vinyl pressing plants can get past the million major label vinyl pressings. 'Selfless' live from Roadburn will follow.
+ jesu Debut/SELF TITLED deluxe reissue due in April (5xLP special edition & 2 x LP standard edition) CD/digital.
+ TECHNO-ANIMAL : nearly all albums are remastered and will be released on vinyl/CD/digital on Relapse. First issues will be 'RE-ENTRY' and 'BROTHERHOOD OF THE BOMB', again in the vinyl pressing queue.
Ja z pół roku temu sobie słuchałem Godflesh i Hymns bardzo przyjemnie mi zrobiło. A to był swego czasu pierwszy album, jakiego w ogóle słuchałem, bo składanka z Metal Hammera z jakiegoś 2001. Powrót do łomotu, po kilku albumach romansujących z dubami czy wręcz hip-hopem. Podobnie jak powrotny album, również po latach słuchało mi się go świetnie.
Świetny album. Uwielbiam zwłaszcza otwieracz z cudownie optymistycznym tekstem:DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temuJa z pół roku temu sobie słuchałem Godflesh i Hymns bardzo przyjemnie mi zrobiło. A to był swego czasu pierwszy album, jakiego w ogóle słuchałem, bo składanka z Metal Hammera z jakiegoś 2001. Powrót do łomotu, po kilku albumach romansujących z dubami czy wręcz hip-hopem. Podobnie jak powrotny album, również po latach słuchało mi się go świetnie.
Niestety ale tu pomysłów wystarczyło raptem na dwie pierwsze płyty bo im dalej tym bardziej ziiiiiiieeeeeewwww.