Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Vexatus pisze: 4 lata temu
kurz pisze: 4 lata temu Wszyscy jesteście pierdolnięci.
Ja na pewno jestem. A co co chodzi? :)
Ty to jesteś niewidzialny, bo Ciebie nigdzie na koncertach zobaczyć nie można :) :)
yog pisze: 4 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
TITELITURY pisze: 4 mies. temu Na złość rodzicom dam dupy koledze z brokułem na głowie !
Awatar użytkownika
Derelict
Tormentor

Derelict

Pioniere pisze: 4 lata temu A ten aż z wrażenia zapomniał polskiej mowy, hahaha

To jest cytat z filmu
"Jeżeli black metalowcy są ludźmi, to karaluchy również nimi są"
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Ja się bardzo cieszę, że Pioniere po tych wybornych żartach pisze "hahahaha", bo przynajmniej wiem, kiedy mogę się zacząć śmiać.
TITELITURY pisze: 4 mies. temu Na złość rodzicom dam dupy koledze z brokułem na głowie !
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Blind pisze: Ty to jesteś niewidzialny, bo Ciebie nigdzie na koncertach zobaczyć nie można :)
Stałem sobie spokojnie dosłownie 2 metry od barierek ustawionych przed sceną i popijałem piwo. :)

U mnie niezmiennie od jakiegoś czasu z głośników leci głównie to demko:

No nie mogę przeboleć, że ostatecznie dziewczyny nie zagrały przed Marduk w FL w Bydgoszczy...
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex

ObrazekObrazek
"Between Shit and Piss we are Born"
Awatar użytkownika
pit
Tormentor

pit

Obrazek
Coil - The Remote Viewer
Obrazek
https://listen.20buckspin.com/album/ape ... m=hp_metal
Atræ Bilis - Apexapien - bardzo przyzwoity tech death, bez gruzowania i bez popisywania się
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Solace ,,a.d."
Obrazek
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

Obrazek
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Powiew ze wschodu ...
prosto z lasu Ygg 'last scald', ....a potem z miejskiej dżungli White Ward 'love exchange failure'
Obrazek
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
Awatar użytkownika
hellpanzer
Master Of Reality

hellpanzer

brzask pisze: 4 lata temu Powiew ze wschodu ...
prosto z lasu Ygg 'last scald', ....a potem z miejskiej dżungli White Ward 'love exchange failure'
Love Exchange Failure świetny album.
U mnie aktualnie lecą Origini, ale postaram się też przekonać do ubiegłorocznego Nothing.

Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Nothing,,great dismal" znam - a to za sprawą mojego koncertowego znajomka od The Cure , z którym od czasu do czasu jedziemy w Polske na koncert i lecą m.in. także tego typu klimaty w aucie
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Przez ostatnie 3 - 4 dni słuchałem tylko death metalu, ale ileż można, więc włączyłem to. Jaka Zajebista jest ta płyta. Kopie w ryj.
Obrazek
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Przez ostatnie 3-4 dni słuchałem tylko funeral doomu, ale ileż można, więc włączyłem debiut Candlemass.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Wędrowycz
Administrator

Wędrowycz

Przez ostatnie 3-4 dni słuchałem tylko leśnego pitolenia i związanych z nim ambientów i dark ambientów, ale ileż można, więc włączyłem sobie debiut Arkhon Infaustus. Jaka Zajebista jest ta płyta. Kopie w ryj.
Obrazek

Edit: zaś wieczorową porą mnie naszło na starocie rodzimej sceny BM, trochę z klimatów Temple Of Fullmoon i w podobie. Leciały więc pierwsze materiały Thunderbolt, Fullmoon, Legion, Swastyka, a za chwilę jeszcze Mysteries i Galgenberg.
Odium Humani Generis
pitbull
Master Of Puppets

pitbull

Wędrowycz pisze: 4 lata temu Przez ostatnie 3-4 dni słuchałem tylko leśnego pitolenia i związanych z nim ambientów i dark ambientów, ale ileż można, więc włączyłem sobie debiut Arkhon Infaustus. Jaka Zajebista jest ta płyta. Kopie w ryj.
Obrazek

Edit: zaś wieczorową porą mnie naszło na starocie rodzimej sceny BM, trochę z klimatów Temple Of Fullmoon i w podobie. Leciały więc pierwsze materiały Thunderbolt, Fullmoon, Legion, Swastyka, a za chwilę jeszcze Mysteries i Galgenberg.
:D Nie może być, ja tam b. cenię leśne klimaty i ogólnie zimny/surowy black. Taki napierdziel mnie średnio jara, gdybym miał wybierać, to bez wahania stawiam na Tolka Banana ... sorry Sargeista.
KRZYSZTOF KAROŃ: www.historiasztuki.com.pl www.wiedzaspoleczna.pl kanał www.youtube.com/HISTORIASZTUKI2011 oraz czwartkowe programy z Krzysztofem Karoniem o 19:00 w telewizji wRealu24.pl https://www.youtube.com/channel/UCiwsDg ... Q/featured
Awatar użytkownika
Wędrowycz
Administrator

Wędrowycz

Ależ kolego @pitbull Arkhon Infaustus mimo iż na wspomnianym debiucie tłucze niemiłożebnie, czy raczej napierdala siarczysty black/death metal ku chwale rogatego, to jednakże jest on zdecydowanie bardziej finezyjny niż wypociny (ś)fińskich koleżków z Sargeist. Tym bardziej, że potem żabojady z każdym kolejnym materiałem się rozwijają, zaś Finowie zasadniczo stoją w miejscu cały czas.

Dalej leci Temple Of Fullmoon, Mysteries dokładnie
Obrazek
Odium Humani Generis
pitbull
Master Of Puppets

pitbull

:) W ucho wpadł mi nowy utwór The Weeknd i jakichś szwedzkich mafiosów, o których mało wiem, mniejsza o to. Utwór pięknie buja i jest mocno nastrojowy, do tego finezyjnie wpleciona elektronika. B. mi to leży. Oby Weeknd częściej wchodził w takie elektroniczne klimaty.

Ostatnio edytowany przez pitbull 4 lata temu, edytowany łącznie 1 raz.
KRZYSZTOF KAROŃ: www.historiasztuki.com.pl www.wiedzaspoleczna.pl kanał www.youtube.com/HISTORIASZTUKI2011 oraz czwartkowe programy z Krzysztofem Karoniem o 19:00 w telewizji wRealu24.pl https://www.youtube.com/channel/UCiwsDg ... Q/featured
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Furia i nocel, Odraza i esperalem tkane, Biesy i noc lekkich obyczajów
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Ceremonium - Into the Autumn Shade

Obrazek
pitbull
Master Of Puppets

pitbull

Wędrowycz pisze: 4 lata temu Ależ kolego @pitbull Arkhon Infaustus mimo iż na wspomnianym debiucie tłucze niemiłożebnie, czy raczej napierdala siarczysty black/death metal ku chwale rogatego, to jednakże jest on zdecydowanie bardziej finezyjny niż wypociny (ś)fińskich koleżków z Sargeist. Tym bardziej, że potem żabojady z każdym kolejnym materiałem się rozwijają, zaś Finowie zasadniczo stoją w miejscu cały czas.

Dalej leci Temple Of Fullmoon, Mysteries dokładnie
Obrazek
:D O żesz w mordę, przepraszam. Chyba jestem niedzisejszy, ta okładka dziwnym? trafem skojarzyła mi się z fińskim Impaled Nazarene i dlatego ich pomyliłem z tym fińskim bandem. Wielka wtopa, sorry wielkie. A Arkhona uwielbiam, choć to przecież death/black, a nie czysty black. Mea culpa!
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Poszło na wieczór INRI i tak po nitce do kłębka całe dysko Sarcofago poprawione raz jeszcze INRI i Crust.

A teraz:

Obrazek
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

@yog w porządku ten Ceremonium , posłuchałem sobie trochę rano

u mnie teraz
Obrazek
trochę pominięty na forum album z tego co widzę?
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Obrazek
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Obrazek
Obrazek
metal
Awatar użytkownika
Wędrowycz
Administrator

Wędrowycz

ObrazekObrazek
Według ostatnich szacunków "Nevermind" przekroczyło już 30 milionów sprzedanych sztuk i tym samym dołączyło do najlepiej sprzedających się albumów świata.
Odium Humani Generis
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

I chłopowi nigdy nie chodziło o popularność...
W grobie się pewnie przewraca
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

ObrazekObrazekObrazekObrazek
mdb 34,788%, ministry animositisomina, ministry filth pig, filter short bus
Awatar użytkownika
pit
Tormentor