...Sama klasykaWędrowycz pisze: 4 lata temu
A wcześniej Metallica "Ride..." i "Master...", a także 3 pierwsze płyty Black Sabbath. Zasadniczo, miodzio zestaw.

No czasem mi się zdarza, z reguły tak jak mówisz, kiedy dłużej nie słuchałem. Ale też często na całym dysko się ie kończy, tylko na wybranych tytułachbrzask pisze: 4 lata temu Widzę że lecisz dyskografiami. Też tak czasem robię , zwłaszcza po dłuższej przerwie z danym zespołem.
Do tych dwóch Panter bardzo pasuje trochę experymentów od Slayera w postaci Diabolus in Musica

Ciekawe, zbadałem właśnie

Ewentualnie to tobie, po 10-20 min, z reguły muza brzydnie i nudnie. Widocznie zuej muzyki słuchasz.TITELITURY pisze: 4 lata temu
Z reguły mam tak, że kiedy słucham płyt, odnoszę wrażenie, że ich druga połowa jest zawsze gorsza od pierwszej jakby muzykom przy robieniu kawałków kończyły się pomysły. Tu jest jeden z nielicznych wyjątków, trzymających poziom od pierwszej do ostatniej minuty. Jedna z lepszych tegorocznych rzeczy.

Nie ma chyba odpowiedniego tematu dla polskiego czy nawet nie-polskiego post punka itp okolic. Może jest, nie sprawdzałem bo po wczorajszej nocnej zmianie, na której wypomniano mi założenie wspólniaka dla crossover, rence się jeszcze mi trzęso. Dlatego też zaczepiam o ostatki wypowiedzi poprzedników, by natchniony ich aktualną fazą, posłuchać składanki i osobno zespołu nie będącego jej częścią.kurz pisze: 4 lata temuHistoria Podwodna, Nowe Sytuacje, Nocny Patrol, Podluchaj To Do Ciebie, Nowa Aleksandria, Klaus Mittwoch, Biada Biada Biada i dopiero Brygada Kryzys. A jeszcze jest Taniec Lekkich Goryli i inne albumy wykonawców powyższych albumów. No i Ziyo psiakrew!pit pisze: 4 lata temu Dla mnie debiut Brygady (nieznacznie) > debiut Klausa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>itd. reszta polskiego post-punka.