Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Szajtan pisze: 3 lata temu Иди на хуй!
Spuścić mu na łeb SS-20! Powinno wystarczyć...
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

DEZERTER popełnił nowe wideło...
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Straszna bieda... :(
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Vexatus pisze: 3 lata temu

O kurła, co to jest? Toż to stary numer z WPW z 1990 w jakiejś nowej, zjebanej wersji. Kompletnie bez jaj zagrane a wokale tragiczne. Jak po pijaku u cioci na imieninach😕
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Nowe wideło...
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Jak zawsze w formie.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

@Vexatus "Żółć" daje radę! Można posłuchać.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Nowy klipol już w najbliższy czwartek.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Podobno było fajnie...
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Vexatus pisze: 3 lata temu

Dopiero po czasie ogarnąłem, że to pierwsza wersja tego numeru ze Skandalem na wokalu. Zdecydowanie lepiej wyszło na płycie, już z wokalem Robala i podkręconym tempem. Kolejny dowód na szkodliwość narkotyków. Sam Dezerter podziwiać, że im się chce grać i robią to dobrze do dziś.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Sam Dezerter podziwiać, że im się chce grać i robią to dobrze do dziś.
Patrząc na ich niebywałą kondycję i ogień, jaki wciąż w sobie niosą, trudno uwierzyć, że minęło 40 lat od momentu,
kiedy zaczęli ze sobą grać. Czterdziestoletni Dezerter jest wciąż niebywale skuteczny i potrafi mocno sponiewierać.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Dezerter nagrał kolejną płytę pt. Wolny Wybieg. Ponoć już do nabycia, jeszcze nic nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Chętnie obadam, koncert też obowiązkowo. Swoją drogą czas najwyższy ich kompletować na CD.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Wideło niestety zdjełane po linii najmniejszego oporu. Kawałek tez taki sobie...
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Numer bardzo dobry, trochę post punkowy. Tekstowo też powrót do formy, a obrazek to tylko tzw lyrics video.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Czy taki sobie? Uważam, że bardzo ładnie "płynie". Wokalnie jak zawsze - zadziornie, acz czytelnie. Tekst super, a klip ok. Spełnia zadanie ilustracyjne. Bas fajnie tu sobie plumka, wpada w ucho ten kawałek.
Czy post punkowy? No coś w tym jest. Ale czy to ważne?
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Zsamot pisze: tydzień temu Czy taki sobie? Uważam, że bardzo ładnie "płynie". Wokalnie jak zawsze - zadziornie, acz czytelnie. Tekst super, a klip ok. Spełnia zadanie ilustracyjne. Bas fajnie tu sobie plumka, wpada w ucho ten kawałek.
Czy post punkowy? No coś w tym jest. Ale czy to ważne?
No właśnie ten efekt płynięcia i plumkający, wysunięty bas, kojarzy się z post punkiem. Zresztą Dezerter już na Kolaboracja 1 i 2, kombinował trochę więcej, niż trzy akordy, darcie mordy, co zawsze ich odróżniało od sztampowych punkowych potupajek.
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Nowy, świeżutki utwór od Dezerter. Premiera "Wolnego Wybiegu" 13.02.2026 w Mystic Production.

I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

No i tym razem bardzo spoko kawałek! Informacja dla @Nathaska: jest wyrazisty bas! ;)