Wrzucam bo ostatnio Bathory oficjalnie spod szyldu Black Mark Production zaczęło działać na youtube i wrzucili dziś pierwszy i najsłuszniejszy klip.

Nie spodziewam się po tym wiele, Black Mark pisze, że nawet nie widziało winyla, tylko od razu poszło z wysyłką do klientów xD. Także przeczuwam straszny badziew, w sumie standard dla labelu śp. Bossa.yog pisze: ↑rok temuOstatnie kopie (5 nieopłaconych) reedycji żółtego kozła do kupienia za 40 dolców:
https://qrates.com/projects/25292-bathory
Podobno już są wysyłane płytki.
Kurde, mi jeszcze nie przyszło, tracking pokazuje, że leży w Warszawskim oddziale poczty. Jak to brzmi? Faktycznie jest z oryginalnych taśm, czy dalej pogłos z remasterów?yog pisze: ↑rok temuW przypadku Bathory to nie trzeba być audiofilem.
Dotarła 6 część układanki najlepszych płyt kapeli, co chciała być kopią Venom, potem Manowar i niechcący została najlepszą kapelą metalu.
Miała być niby wierna reprodukcja, ale jest In Conspiracy nie In Conspirasy (Necromansy zostało) i jakieś podejrzanie różowe napisy z tyłu. Matrixy chyba te same, ale oczywiście nie ma pentagramów i szóstek wśród nich, co było do przewidzenia.
Jeżeli ktoś ma oryginalny insert do tego i chciało mu się skopiować, to bardzo chętnie opłacę ksero i przesyłkę, bo niestety tutaj nic nie ma. W zasadzie dobry skan wystarczy pewnie, bo wydrukować i sam mogę, bo to zdaje się zwykły A4 insert.
Mam podobnie ale dołożę tu do tego jeszcze Twilight of the Gods i Blood on Ice - to moja ulubiona trójca właśnie:) i jeśli włączam, to najczęściej któryś z nich.DiabelskiDom pisze: ↑6 mies. temuHammerheart niezmiennie najlepszy Bathory. Do dzisiaj mam ciarki na grzbiecie, wzwód prącia i wilgoć na jajach, gdy jej słucham.