Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

tomder pisze: miesiąc temu Klawisze robią tam niesamowity nastrój…
Wszystkie trzy materiały sobie śmigają na zmianę przez cały dzień i robią bardzo dobry klimat, bo to bardziej muzyka tła, która świetnie sprawdza się jako podkład muzyczny dla innych czynności. Ale muszę uczciwie przyznać, że co jakiś odrywałem się od książki, bo w ucho wpadł jakiś moment bardziej angażujący mózgownicę w świadome słuchanie.

Tagi:
tomder
Master Of Puppets

tomder

Vexatus pisze: miesiąc temu
tomder pisze: miesiąc temu Klawisze robią tam niesamowity nastrój…
Wszystkie trzy materiały sobie śmigają na zmianę przez cały dzień i robią bardzo dobry klimat, bo to bardziej muzyka tła, która świetnie sprawdza się jako podkład muzyczny dla innych czynności. Ale muszę uczciwie przyznać, że co jakiś odrywałem się od książki, bo w ucho wpadł jakiś moment bardziej angażujący mózgownicę w świadome słuchanie.
Z tej stajni - Iron Firmament jest bardzo znany( oczywiście dla pewnej grupy słuchaczy). Również polecam.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Znam trochę projektów z tego lebelu i czasem tam zaglądam. Niektóre materiały są całkiem spoko.
tomder
Master Of Puppets

tomder

tomder pisze: miesiąc temu

Dla miłośników bardziej ujarzmionego bm, mogę polecić nowośc z obozu Black Plague Circle

No niestety na nowy album Obskuritatem sobie poczekamy(albo poczekam). Jak napisał mi Osman, ciągle tworzy i nad nim pracuje. Ma wyjść w tym roku-2026.
Nie zmienia to faktu aby odświeżyć sobie: