Lis
Moderator globalny

Lis

Może Nergal wyda live z tych koncertów z Misþyrming, w sumie fajny pomysł grać Sventevita w całości z Islandczykami.
Kotkleja pisze: tydzień temu zresztą na podobnym poziomie stawiam "I loved You...", który jest dla mnie bardzo naturalną kontynuacją poprzednika, muzycznie i graficznie.
Dziś doceniam ją nawet bardziej niż gdy wyszła, trochę słabszy od poprzedniczki, ale to bardzo dobry album. Jeszcze lżejszy, bardziej płynny, ten eklektyzm miło się łączy w takiej piosenkowej formie. Grafiki oczywiście premium, kierunek muzyki, grafiki, wydaje mi się że Nergal pielęgnuje świadomie własną megalomanie, a jeśli nie to też spoko, żyć cały czas z pełną kontrolą jest nudne i chujowe.

Tagi:
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Pamiętam jak w Krakowie grali na Mystic Fescie wtedy jeszcze w hali Wisły to było jakoś w okresie Thelema 6 i w składzie grał na grubym Novy to wtedy ku zdziwieniu wszystkich Ner ryknął a teraz kierwa dla wszystkich niedowiarków i poleciały Lasy Pomorza w det metalowej wersji. Tak więc mogę to sobie wyobrazić ale czy bym chciał??? Wolałbym nawet bardziej aby te dwie pierwsze płyty przearanżować na styl samaelowskiego demo The Return of the Northern Moon.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

No tak, demo i ewentualnie debiut. Nie zaskoczyłeś wynurzeniem wujas, ale czapka Hajasza z głów.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Byłem na tym koncercie, problemem była tylko jakaś grupka hailująco hejtująca. W tym taki śmieszny koleś, co kilka miesięcy wcześniej latał jako fan, potem obcięte włosy i nagle komando śmier(dz)i. I moim zdaniem zagrali Sventevita.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.