Satyrikoń na kasetoniu mi się zajechał, no to będzie teraz z ce de.

Jest i ona:Thorgal pisze: 5 mies. temu
2 z pierwsze winylowe wydania od No Colour Records.
Kompletne i chyba niegrane.
A jeszcze 3 w drodze![]()

- ZgodaThorgal pisze: 5 mies. temu - Najlepszy Arckanum
- Najlepszy Sabbat
- Najlepszy funeral doom ever...
Najlepszy Arckanum tak patrzę to ma czerwone logo i tytuł płyty kierwa!!!
Panie, w kolorkach to tylko na CD. Chyba, że masz na myśli Sviga Læ ale zakładam, że jednak nieHajasz pisze: 5 mies. temu
Najlepszy Arckanum tak patrzę to ma czerwone logo i tytuł płyty kierwa!!!
Ilustracja z oryginalnej okładki jest w środku gatefolda, 1:1 tyle, że nie żółtaDiabelskiDom pisze: 5 mies. temu PS. Też miałem w planach tę wersję z fotki, bo to first pressik, ale jednak postawiłem na oryginalną okładkę i bez bonusowego lajwa, bo tak![]()
E tam!
Najlepszy funeral doom ever to wiadomo Thergothon ale Worship tylko odrobinę niżej u mnie.Thorgal pisze: 5 mies. temu Wychodzi na to, że trudniej wskazać najlepszy album 2 bardzo dobrych zespołów niż najlepszy funeral doom ever![]()
![]()
![]()

Haha tu chłopina robi 10 fotek, wywalił kilka stówek, chce się pochwalić no i uczynił wysiłek generalnie by zaimponować, a ty go jednym komentem załatwiłeśTITELITURY pisze: 4 mies. temu Ta komputerowa grafika po taniości z wklejonym ryjem Adamu jest przeurocza. Minę ma jakby obsrał reformy w miejscu publicznym. "O kurwa, zajebałem kolaca. Poruszam spodniami, może wypadnie nogawką i nikt nie zauważy."
Niby jak załatwił jednym komentem?? Chyba wyłącznie w twoim mniemaniubakerloo pisze: 4 mies. temuHaha tu chłopina robi 10 fotek, wywalił kilka stówek, chce się pochwalić no i uczynił wysiłek generalnie by zaimponować, a ty go jednym komentem załatwiłeśTITELITURY pisze: 4 mies. temu Ta komputerowa grafika po taniości z wklejonym ryjem Adamu jest przeurocza. Minę ma jakby obsrał reformy w miejscu publicznym. "O kurwa, zajebałem kolaca. Poruszam spodniami, może wypadnie nogawką i nikt nie zauważy."
Dzięki. Co jak co, ale płyty to oni potrafią wydawać

No bez jaj! Ostatnie co można powiedzieć o materiałach Behemoth to że są robione i wydawane "po taniości". To może napisać chyba tylko ktoś kto takiego boxa nigdy na oczy nie widział.raymoont pisze: 4 mies. temuNiby jak załatwił jednym komentem?? Chyba wyłącznie w twoim mniemaniubakerloo pisze: 4 mies. temuHaha tu chłopina robi 10 fotek, wywalił kilka stówek, chce się pochwalić no i uczynił wysiłek generalnie by zaimponować, a ty go jednym komentem załatwiłeśTITELITURY pisze: 4 mies. temu Ta komputerowa grafika po taniości z wklejonym ryjem Adamu jest przeurocza. Minę ma jakby obsrał reformy w miejscu publicznym. "O kurwa, zajebałem kolaca. Poruszam spodniami, może wypadnie nogawką i nikt nie zauważy."![]()
To, że jakaś Sylwia Makris uważa się za artystkę, nie znaczy, że jest artystką. Mogła mu chociaż powiedzieć, że ma minę jakby się właśnie zesrał. Żeby się uśmiechnął albo coś. Nie wiem, język wystawił ?Po czwarte TITELITURY nie wie o czym pisze (albo chciał być na siłę złośliwy, jak ty.. tylko mu nie wyszło) i sam się "załatwił" tym komentarzem, bo co jak co, ale ten album nie był robiony "po taniości" a to zdjęcie to nie żadna "tania grafika" tylko fine-artowe fotografie Sylwii Makris, która takie właśnie artystyczne, stylizowane na barokowe/renesansowe foty (na każdej są żywi modele i modelki.
Gość, który robi nawet kawę z logiem tego zespołu pewnie drukuje to wszystko na kartonach po mleku z pobliskiej Biedronki przy użyciu domowej drukarki i sprzedaje wam za miliony szekli jako scisły limit do 1000 sztuk.Ostatnie co można powiedzieć o materiałach Behemoth to że są robione i wydawane "po taniości".
Daj już spokój i się nie pogrążąj.. Chciałeś być zabawny i złośliwy jednocześnie i po prostu znowu ci nie wyszłoTITELITURY pisze: 4 mies. temu To, że jakaś Sylwia Makris uważa się za artystkę, nie znaczy, że jest artystką

Ameryki nie odkryłeś. Od "Pandemonic" Behemoth gra blackened deathmetal (jak austriacki Belphegor, czy polski Hate) i daaawno od blackmetalu odeszli, czego nie ukrywają. Reszta to kwestia gustu (bo dla mnie np. ich albumy typu: "The Satanist", "Demigod", "The Apostasy" czy "Evangelion") są dużo lepsze i bardziej dojrzałe niż te czysto-blakowe początki, a całościowo wolę Behemotha od chociażby ww. Belphegora...
+1, a nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz słyszałem całą płytę behemota, raczej nie w ostatnich 20 latach.
Mnie żaden gość za wiele nie sprzeda, bo nie jestem jakimś szczególnie wielkim fanem Behemoth - na półce trochę materiałów stoi, ale są to głównie starsze rzeczy. Co nie zmienia faktu, że te boksy to nie jest żadne gówno robione "po taniości".TITELITURY pisze: 4 mies. temuGość, który robi nawet kawę z logiem tego zespołu pewnie drukuje to wszystko na kartonach po mleku z pobliskiej Biedronki przy użyciu domowej drukarki i sprzedaje wam za miliony szekli jako scisły limit do 1000 sztuk.Ostatnie co można powiedzieć o materiałach Behemoth to że są robione i wydawane "po taniości".![]()
Bo jakbyś posluchał, nie byłbyś takim ponurakiem !nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz słyszałem całą płytę behemota, raczej nie w ostatnich 20 latach.
Do psychofana to mi daleko, ale jest kilka albumów które bardzo lubię. Tylko tyle i aż tyle.TITELITURY pisze: 4 mies. temu Skąd wiesz, jeśli nie masz ? Może Rajmund jest psychofanem nergeja, sam robi mu zdjęcia
Otóż to. Od samego początku o tym piszę. Wrzucamy w tym wątku płytowe zakupy.. różne.. każdy ma inny gust - więc nie pojmuję po jaką cholerę bić tu pianę na siłę i dawać upust swoim animozjom, bo komuś się dany muzyk nie podoba (powtórzę się: od tego są przecież dedykowane wątki). Po cholerę porównywać babkę od zdjęć artystycznych (która zdobyła trochę nagród międzynarodowych i ma pewną pozycję na świecie, mimo że to nasza rodaczka. W sumie fajnie) do Hitlera i robić fikołki logiczne "byle się przypierdolić" na siłę, nawet jak to nie ma zupełnie sensu. No dziecinada i tyleThorgal pisze: 4 mies. temu Dajta se na wstrzymanie i niech każdy słucha i kolekcjonuje co mu się podoba. A że nie każdy artysta to artysta? Zgoda. I co?

A ten Venom potrójny to ładnie jest wydany?