Jakoś nie kompletnie nie trawię tej płyty.TheAbhorrent pisze: 3 lata temu Dokładnie tak, na "The Underground Resistance" wszystko pasuje, mega album. Należę do tych, którzy lubią całą ich dyskografię ale ten wspomniany to po prostu ścisły top.
Nie rozumiem tego zdania.
Kierwa jaki black metal skoro to true death metalowy album!!!DiabelskiDom pisze: 3 lata temu Total Death, czyli w sumie jedyna, gdzie black metal z lekka skręcił w thrash, ale taki czarny w opór, ostry, brudny i surowy.
Takie coś underground owcy zwą zwali Metal of Deathyog pisze: 3 lata temu Ja się doszukuje Black metalu we wczesnym morbid angel więc dla mnie satanic thrash to true death metal![]()
Dobrze pierdoliszdeathwhore pisze: Ja się doszukuję w późnym Death homoseksualizmu,
I słusznie. W środkowym też.
Jeszcze tylko napisz, że Soulside Journey to death metalowy album i będzie komplet.DiabelskiDom pisze: 3 lata temu No właśnie, trzeba kupić. Jeśli się ten album uważa za death metalowy. I to jeszcze niby "true". Ale jak się death metalu doszukuje w kilkusekundowych fragmentach późniejszego Slipknota, to może i dla kogoś takiego to death metal. Total Death to podkręcony usyfionym, brudnym, czarnym thrashem bleczor, a jak ktoś uważa inaczej, to może czas wieżę z marketu wymienić na chociaż trochę lepiej działający zestaw.
Na Sardonic Wrath nie umieli jeszcze w refreny, a na The Cult is Alive już było Forebyggende Krig, co jak się dowiedziałem oznacza wojnę prewencyjną, czego się można zresztą domyślić z tekstu "war to prevent war".deathwhore pisze: 3 lata temu Ja tam nie zauważam wielkiej zmiany stylu między Sardonic Wrath a The Cult Is Alive. Najwyżej w zakresie image.
Fenriz twierdzi, że satanistyczne teksty i metal = black metal.Hajasz pisze: 3 lata temu Przecież jak wiadomo Darkthrone NIGDY nie grał death metalu. Gylve i Ted zawsze powtarzali, że album przed ABITNS i dwa niewydane czyli Total Death i Goatlord to nadal black metal.
Wiesz, że oskarżanie kogoś bez dowodów jest nie na miejscu. Pewnie nie wiesz.DiabelskiDom pisze: 3 lata temu Piękne fikołki tu lecązupełnie jak z zaprzestaniem kupowania płyt i jazdą po pijaku
![]()
Zapomniałeś napisać w zakładkę posty użytkownika DiabelskiDomDiabelskiDom pisze: 3 lata temu Jedyne oskarżenia, jakie mogę wysunąć, to o pierdolenie głupot w internecie. A na to dowody są. Wystarczy wejść w zakładkę "posty użytkownika".
Teraz będziesz się czepiał literówek i innych popierdółek? OK, możemy się pobawić...

pp3088 pisze: Proste jak jebanie, ale glaniuszkowcy w koszulkach Transylwańskiego black metalu pewnie nie zrozumieją death metalowego kunsztu. Tfu na was.

Może chociaż darła mordę razem z Nergalem na imprezie urodzinowej Piaska?

Narobili tymi płytami w odpowiednim czasie totalnego zamieszania.
Nie, nie są , ale wolę bardziej okres z wpływami punk/heavy.. czy nawet ostatnimi laty z nutą poczerniałego doomowania
Większość tylko trzeba lubić metal i dobrą zabawę. Nie prowokuj młody:)