Jaka jest idea tego portalu (poza generowaniem konkretnych przychodów) to nie mam pojęcia, bo nie przyczyniłem się do jej poczęcia, ale codziennie korzystam ze scrobblera i mam z tego tytułu konkretne (pozafinansowe) korzyści..
Im częściej czytam te Twoje "jestem HETERO i jestem ZABAWNY" wrzutki, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że chyba niedawno ktoś Ci jakąś konkretną krzywdę zrobił...
Dokładnie tak jest, korzyści przy poznawaniu nowej muzy nieocenione, jeśli się tam ma solidną bibliotekę znanych i lubianych przez siebie kapel i projektów. To znaczy bardziej kiedyś, bo teraz bardzo uciążliwie się z tej strony korzysta i od paru lat prawie tam nie wchodzę, chociaż scrobble się nabijają wciąż.
Mnie to nawet nie śmieszy, to takie podświadome działanie. Ot, wolę napisać "gunwo" niż "gówno", tutaj nie ma żadnej filozofii. Najgorsze są normickie memy, typu "siema eniu", "amelinium" i inne tego typu polskie rzeczy. Większość tych solidnych memusów przychodzi zza granicy, Polaczki to spolszczają, i wszyscy się cieszą.
Krówka, albo mi się zdaje, albo powielasz swoje wypowiedzi, bo jestem na 99% pewien, że czytałem już na forum post o takiej samej treści...pp3088 pisze: ↑7 lat temu Portal kiedyś był całkiem fajny, była możliwość edycji profilu - kilka słów o sobie, czy generatory najczęściej słuchanych kapel/albumów. Fajnie to wszystko wyglądało i było wygodne do użytkowania.
Niestety jakaś intelektualna spierdolina uznała "hurr durr jebać ich, dać nowy design, taki o nowoczesny HE_HE". Pluwam jej na ryj za to, teraz ten portal wygląda jak gówno, niewygodny w obsłudze(nie ma nawet jak wyszukać użytkownika po nicku bo "szukajka" jest katastrofalna) i brzydki.
Jakoś mi się to nie podoba, w kwestii designu strony jestem konserwatystą i jak coś działa dobrze to po co zmieniać? No ale niestety, już zmieniali takie portale jak myspace(zdechł dzięki temu), youtube(tutaj nawet nie taka zła zmiana) czy bunalti(bardzo zła zmiana)... Więc nie zatrzymasz tego owczego pędu.
Szkoda.
Daj spokój, to tylko żarty, nieśmieszne żarty, nie ma co drążyć jak Cię to nie interesuje
Jaka krówka? Nigdy nikt tak mnie nie nazwał.Vexatus pisze: ↑7 lat temuKrówka, albo mi się zdaje, albo powielasz swoje wypowiedzi, bo jestem na 99% pewien, że czytałem już na forum post o takiej samej treści...pp3088 pisze: ↑7 lat temu Portal kiedyś był całkiem fajny, była możliwość edycji profilu - kilka słów o sobie, czy generatory najczęściej słuchanych kapel/albumów. Fajnie to wszystko wyglądało i było wygodne do użytkowania.
Niestety jakaś intelektualna spierdolina uznała "hurr durr jebać ich, dać nowy design, taki o nowoczesny HE_HE". Pluwam jej na ryj za to, teraz ten portal wygląda jak gówno, niewygodny w obsłudze(nie ma nawet jak wyszukać użytkownika po nicku bo "szukajka" jest katastrofalna) i brzydki.
Jakoś mi się to nie podoba, w kwestii designu strony jestem konserwatystą i jak coś działa dobrze to po co zmieniać? No ale niestety, już zmieniali takie portale jak myspace(zdechł dzięki temu), youtube(tutaj nawet nie taka zła zmiana) czy bunalti(bardzo zła zmiana)... Więc nie zatrzymasz tego owczego pędu.
Szkoda.
No i znalazł się człek, który poinformował mnie na last.fm o reaktywowaniu forum.CzłowiekMłot pisze: ↑7 lat temu https://www.last.fm/pl/user/Zgnilex
macie link do mojego, coraz rzadziej używanego profilu
Fajne to były wpisy, młody.
Jak dla mnie, to co zostało spierdolone, to już tak zostanie na wieki wieków, aż w końcu ten serwis zaorają. Dzisiaj jedyne, co oferuje, to możliwość sprawdzenia, że ooo KSU nie katowałem od 10 lat, już czas to zmienić. Tylko, że kiedyś miałeś te swoje statsy w formie ładniutkich kafelków ze zdjęciem zespołu, a teraz za te kafelki musisz zapłacić subskrypcję. Kiedyś miałeś stronę główną pokazującą czego słuchają znajomi, teraz tego nie ma, więc w zasadzie powodu do rozmów tam nie ma i poza tymi statystykami to nie korzystam tam z niczego. Jak jeszcze jakiś czas temu zrobili fotki w formacie .webp, że nawet ich nie szło skopiować, to już w ogóle był zonk, szczęśliwie chyba to zmenili.