@yogi brakuje tylko świecy w dupieyog pisze: 6 lat temu Miałem niezbyt dobre przeczucia z jakiegoś powodu, nie przekonywały mnie te wcześniej udostępnione kawałki zupełnie, ale ostatecznie w styczniu czy tam na początku lutego zacząłem się stopniowo raczyć nowym Arczgołtem, sącząc go z wolna, bo i muza nie jakaś przesadnie szybka. Od początku mi się zdawało, że płytka sporo lepiej wypada, niż w moich przewidywaniach. Sporo tam rock n rollowego ducha w stylu Motorhead wręcz - jest to przede wszystkim muza do headbangingu i tupania nóżką, a nie warmetal dla purystycznej sztuki ekstremizmu. Mimo tego pozytywnego zaskoczenia, jakie mnie spotkało, z każdym kolejnym odsłuchem nie mogłem się wyzbyć wrażenia, że jak się zbliża środek płyty, to zaczyna nieco przysiadać jakość muzy, a ja tracę nieco zainteresowanie, które jednak wraca na ostatnie kawałki The Luciferian Crown i już do końca bawię się znakomicie.
Tak to przyjemne było dla mego ucha, że postanowiłem relaksacyjnie zażyć kąpieli w dźwiękach tak bluźnierczego Archgoat, jak i wodzie gorącej, przy świecach. I tak sobie przez tę swoją osławioną ścianę słucham ostatniego wypustu Finów, kolejne warstwy dźwięku rozkładają się, załamując nierównomiernie odbijając od kolejnych przeszkód, a w wykafelkowanej, rezonującej zniekształconym echem łazience, w kojącym półmroku migotliwego blasku świec, po wodzie rozchodzi się gęsta mgiełka, jakby podrygując w rytm koziego rytuału. Bardzo mnie te kłęby pary w tle łopoczących płomyków, przy dźwiękach lucyferiańskiego rock n rolla ujęły, chwila była niemal magiczna.
Aż się bałem od tego czasu ponownie odpalać, coby wrażenia nie zepsuć![]()
Ryszard pisze: 6 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Zawsze nim był.
Co za niemoralna propozycja! Kto by na coś takiego wpadł, no kto? A fe!Nucleator pisze: 6 lat temu Już lepiej sobie mogłeś yog jakiegoś blanta zapalić, idę o zakład, że miałbyś jeszcze lepsze odczucia![]()
Pierdział do rytmu, więc nic dziwnego, że chwile były magiczne, tak jak blant zbędny w celu uzyskania fazy.po wodzie rozchodzi się gęsta mgiełka, jakby podrygując w rytm koziego rytuału.
Lol. Zeby tak bez skrępowania pisać o końcówce masturbacji to winszuje. Swoją drogą mogłem Cię rozdziewiczyć jak byłem ale nie domyśliłem się bo nic nie mówiłeś. Za wszystko winię okładki war metalowe....po wodzie rozchodzi się gęsta mgiełka, jakby podrygując w rytm koziego rytuału.
Podczas hanuki też?
Znaczy kogo? Bandy pedałów cenzurujących scenę z zespołów w ich mniemaniu "prawicowych"?27 złowieszczych hymnów ku wiecznej chwale rogatego i jego legionów.
Thanks for your support but our tour agent decided to postpone this tour because of lockdowns & restrictions in several European countries.
Also, seated Archgoat shows with masks will never happen
So now the same package, with Whoredom Rife and Theotoxin will perform next Fall
Stronger than ever > Full Force > Hail Satan
Ostro żeś pojechał.karp pisze: 3 lata temu A za rok sytuacja się pewnie powtórzy... Chyba koncertów w okresie zimowym już nie uświadczymy w tej dekadzie.