No i ja mam podobne odczucia. Poprzednia skopała mi całkiem solidnie tyłek, nowa, po początkowej lekkiej podjarce, jakoś poszła w kąt. Może dałem jej za mało czasu, ale nie zachęcała.DiabelskiDom pisze: 3 lata temu Może chociaż na niej zrobią coś na modłę Gloomlord, bo ta nowa to jakaś taka wiecie jaka. Niby spoko, ale od poprzedniczki słabsza, i nawet reminiscencje płaczliwych death/doomów z Wysp i solówki a la Diamentowy Król nie pomagają.
więc może EPka będzie zawierać m.in. te 2 brakujące?...yog pisze: 4 lata temu Płytka miała podobno mieć 8 kawałków, ale niejaki Phantom Slaughter nie zdążył ze wszystkimi.
Dobrze powierdziane. Niedługo AnielskiApartament tylko Neoandertals i Enmity będzie słuchał bo reszta to pizdusiowe płakanie!Pioniere pisze: 3 lata temu @DiabelskiDom nie potrafisz docenić piękna, epatujesz podnietą na "ohydę", gruz i szorstkość, by się odróżnić od reszty i tak odróżniających się od szarego luda, przedstawicieli metalowej subkultury. Jesteś nielicznym osobnikiem, któremu podobają się te albumy w odwrotnej kolejności.
BTW nowa okładeczka podoba mnie się, ma klimat. Czekam na muzę.
yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem

No jest straszny kloc. Ta płyta to synonim kiczu i spedalenia dzisiejszych czasów.
Hajasz pisze: 5 mies. temu jesteśmy świadkami jednego z największych upadków stylistycznych XXI wieku i obawiam się, że ciężko będzie to przebić.