Witaj po przerwie Epoxxie!Epoxx pisze: 3 lata temu Siema po lekkiej przerwie od forume i jedziemy z tematem.
Francuzi z Sepulcre wydali Epkę Cursed Ways Of Sheol i zmiata z planszy ten materiał.
Siema Pioniere. Wyrywa z butów ta epka i no właśnie szkoda, że tylko epka,a materiał na pewno się znajdzie w zestawieniu DM w tym roku.Pioniere pisze: 3 lata temuWitaj po przerwie Epoxxie!Epoxx pisze: 3 lata temu Siema po lekkiej przerwie od forume i jedziemy z tematem.
Francuzi z Sepulcre wydali Epkę Cursed Ways Of Sheol i zmiata z planszy ten materiał.
Świetny materiał zapodałeś. Polecałem już go kilkukrotnie na shoucie kolegom z forum, ale jakoś nie chciało się zbytnio nikomu dotąd go sprawdzić.

Czas się wziąć za te koncertówki. Myślałem, że to sesyjny album, ale trudno.
tu viewtopic.php?f=4&t=1543Wicih pisze: 3 lata temu Odkopuje fajny wątek. Ostatnio makabrycznie wracam do nagrywek starej Plagi.

To wątek dla tych co nie mają nic do powiedzenia ale aby nie było, że tak nie jest to wklejają co jakiś czas zdjęcie okładki.

Wtedy pewnie tak, to była swego czasu najlepsza płyta jaką słyszałem... dziś chyba moje ulubione wydanie Azarath to Infernal BlastingDiabelskiDom pisze: 3 lata temu To dobrze, że nie słuchałeś pierwszych trzech wtedy, bo by Cię podarły jak gazetę.