Noooo wuja. Bardzo ładny judaszujący kawalek. Na pewno będzie sprawdzane dalej w odpowiednim czasie.Pioniere pisze: 3 lata temu Zajebiście się zapowiada pierwszym singlem Knights of Denim, siódmy album Norwegów z Nocturnal Breed, który ukaże się na CD i winylu w barwach Dark Essence Records 23 czerwca pt. Carry the Beast
i jeszcze videoclip:
To niestety ostatnie wydawnictwo Brytyjczyków, gdyż zespół postanowił zakończyć działalność.Szajtan pisze: 4 lata temu Death metalowy Live Burial wyda swój trzeci album długogrający. Krążek Anglików zatytułowany Curse of the Forlorn ukaże się 23 września w barwach Transcending Obscurity Records. Ponad trzy kwadranse death metalowej jazdy, złożone z siedmiu utworów, z których większość jest dostępna do sprawdzenia w sieci.
Więcej. Rzadka sraka. Jakieś melodyjki, klimat, Hmm klimatu brak, zaśpiewy jak wykastrowanych goryli z zoo. Blekmetalowcy nie ruszajcie.
Raczej łykam Islandzki BM jak pelikan, ale tutaj niestety muszę zgodzić się z opiniami kolegów. Ta płyta jest zwyczajnie nudna, nijaka. Szkoda, bo obecność w składzie muzyków znanych z Mispyrming, Null czy Skaphe dawała nadzieję na przepotężny materiał.
Tak, pełna zgoda.kurz pisze: 3 lata temu Bagienny niezobowiązujący Extreme Power Metal, Melodic Death Metal od Kalmah z Finlandii.
Mi się słucha tego doskonale. Może nie jest to poziom Swamlord czy Black Waltz, ale przyjemnie w uchu brzęczy. Totalnie bezpretensjonalna rzecz.
Bardzo dobry album się szykuje, wydane wcześniej w tym roku demo to istna kosa, o czym przez kilka wieczorów wspominałem wam na shoucie, gdy je tylko usłyszałem.Szajtan pisze: 3 lata temu Muzycy Conjureth postanowili zamienić się instrumentami i rolami w zespole, co zaowocowało nowym przedsięwzięciem eksplorującym nieco inne obszary muzyczne niż oryginalny zespół... i tak narodziło się Tumulation. Ich debiutancki album "Haunted Funeral Creations" ukaże się 4 sierpnia nakładem Hammerheart Records, a jego zapowiedzią jest kawałek "Shattered Under The Eclipse".
Tytułowy utwór z nadchodzącej EP-ki Necropolis, której premiera nastąpi 21 lipca w This Charming Man RecordsSzajtan pisze: 5 lat temu Jeszcze ciepły i ociekający posoką debiut Crypts (nie mylić z Finami z Krypts) to smakowity kąsek dla fanów oldschoolowego metalu śmierci spod znaku Autopsy czy Entombed.