Mnie nie zaskoczyło."...chłopaki robią to po swojemu. Leci po raz któryś i nie nuży, co przy takich dźwiękach jest zaskakujące."
Mnie nie zaskoczyło."...chłopaki robią to po swojemu. Leci po raz któryś i nie nuży, co przy takich dźwiękach jest zaskakujące."
O płycie było dokładnie tak. Nie ma mowy o oryginalności, jest tylko napisane, że wydaje mi się że chłopaki robią to po swojemu. Zresztą nadal mi się tak wydaje. Inspiracje podane są wyżej.kurz pisze: 2 lata temu Tantric Bile Seminal Baptism. Miks free jazz, grindcore, noise, jakiś tribal. Generalnie brutalna pojebana muza. Można powiedzieć był Naked City, Painkiller, Zorn po prostu. Ale tutaj wydaje mi się, że chłopaki robią to po swojemu. Leci po raz któryś i nie nuży, co przy takich dźwiękach jest zaskakujące.
A to ziomeczek od Effluence jest. IMO jak poszedł w te free jazzy to się lipa trochę zrobiła. Tylko nie wiem, po co oddzielny alias, skoro nagrywa to samo jako Effluence.kurz pisze: 2 lata temu Tantric Bile Seminal Baptism. Miks free jazz, grindcore, noise, jakiś tribal. Generalnie brutalna pojebana muza. Można powiedzieć był Naked City, Painkiller, Zorn po prostu. Ale tutaj wydaje mi się, że chłopaki robią to po swojemu. Leci po raz któryś i nie nuży, co przy takich dźwiękach jest zaskakujące.
I cały BC, fajna jest kilkuminutowa epka Befolulment!!!. To raczej prawie czysty grind, tylko z saksofonem, oczywiście pierdzącym i hałaśliwym.
https://tantricbile.bandcamp.com/music
Kozioł pisze: 2 lata temu poproszę o coś pozytywnego, z patosem i połamanego w strukturze. Dzięki i dziękuję![]()
Podbijam.kurz pisze: 2 lata temuKozioł pisze: 2 lata temu poproszę o coś pozytywnego, z patosem i połamanego w strukturze. Dzięki i dziękuję![]()
Jest temat. Zero wpisów.
viewtopic.php?f=40&t=4941

Haha, Devin. Nasrepny którego nigdy nie rozumiałem. Czyli mam już dwa na jutro... A chuj, trzy, bo i małpiarni posłucham.pit pisze: 2 lata temuPodbijam.kurz pisze: 2 lata temuKozioł pisze: 2 lata temu poproszę o coś pozytywnego, z patosem i połamanego w strukturze. Dzięki i dziękuję![]()
Jest temat. Zero wpisów.
viewtopic.php?f=40&t=4941
![]()
A nie siusiaka ?Derelict pisze: 2 lata temu Za każdym razem, gdy ktoś mi słodko pierdoli o jakimś tam kulcie Immololation, lub jakiegoś innego Autopsy, to pokazuje mu tę płytę
Hahah w punkt, przedwczoraj czekając na swoją kolej, zdrowy 25-latek, pyskowal z uśmiechem na twarzy babce, która ledwo na nogach się trzymała.TITELITURY pisze: 2 lata temu No dobra, jesteś lepszy! jak facet w przychodni, który będąc zdrowym, wchodzi do pokoju lekarza pierwszy z triumfem na twarzy, bo ma numerek, a ten z gorączką go nie ma, więc niech czeka!
Pewnie myślałeś o tym szwedzkim.yog pisze: 2 lata temu Im kapela straszniejsze wykopalisko i im bardziej już nie gra tym bardziej warto zakładać temat, za 10 lat ktoś znajdzie i odpowie, bo w internetach nic innego o nich nie będzie. A Pest ostatnio słyszałem w okolicach 2007 roku, więc zgaduję, że mnie to granko nudziło
Hmm patrzę, że to jednak inny Pest, choć logo dosyć podobne nawet![]()
Jak dobrze pamiętam to szwedzki i niemiecki Pest miały kiedyś, na poprzednim forum, swoje tematy.darnoksss pisze:Pewnie myślałeś o tym szwedzkim.yog pisze: 2 lata temu Im kapela straszniejsze wykopalisko i im bardziej już nie gra tym bardziej warto zakładać temat, za 10 lat ktoś znajdzie i odpowie, bo w internetach nic innego o nich nie będzie. A Pest ostatnio słyszałem w okolicach 2007 roku, więc zgaduję, że mnie to granko nudziło
Hmm patrzę, że to jednak inny Pest, choć logo dosyć podobne nawet![]()