Bardzo dobry strzał, a mocno niedoceniany. Dla mnie jedna z najlepszych płyt ostatniej dekoady z Norge.

Ciekawe czemu dopiero teraz odkrywacie te zajebistości? Na poprzednim BL łącznie z @yogem olewaliście ich ciepłym moczem i żadne me argumenty, dosłownie nic, nie było w stanie nakłonić was do zainteresowania się zespołem.Wędrowycz pisze: 9 lat temu Sprawdzam Imprecation, bo Wasze opisy mnie mocno zachęciły i po pierwszych paru minutach jestem bardzo na tak, jak dla mnie zajebiste:
![]()

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Dokładnie, jak to mawiają kropla drąży skałęyog pisze: 9 lat temu przypuszczalnie jednak jakieś ziarno zasiałeś, skoro ostatecznie zostało sprawdzone![]()

!!!!!! Jak to ty robisz?Pioniere pisze: 9 lat temu
Dwa powyższe albumy + demo Horror Infinity przez ostatni tydzień zaliczyły razem ok 90 powtórzeń i nadal jestem nienasycony.

- świetna okładka, album taki sobie, zbyt dużo w tym pokracznego power metalu, stracili swój urok wraz z tym wydawnictwem : (

Dla mnie ten pustynny heavy i dziwaczny śpiew Miraia są świetne i trafiają do mnie chyba jeszcze bardziej niż odjazdy na innych materiałach.pp3088 pisze: 9 lat temu świetna okładka, album taki sobie, zbyt dużo w tym pokracznego power metalu, stracili swój urok wraz z tym wydawnictwem : (

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Music of Erich Zann to jest nie dość, że techniczny to jeszcze progresywno-symfoniczny thrash jakiśDiabelskiDom pisze: 9 lat temu Kiedyś podchodziłem do tego Mekong Delta ze trzy razy ale jednak z bardzo niewieloma wyjątkami techniczny thrash mnie odrzuca![]()
Hahha, nie wiem, mi przypomina okładkę jakiejś gry strategicznej albo RPG z lat 90-tychyog pisze: 9 lat temu ta okładka serio tak wygląda, czy to wersja rysowana przez kogoś w paincie? ;D